CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Volei, junioare, CSM 2007 LPS Focşani – LPS CSS Suceava 3-1(25-22, 25-9, 12-25, 25-22)

Formaţii

CSM 2007 LPS Focşani: Alexandra Ciucă, Elena Pintilie, Valentina Grosu, Alexandra Blaga, Mihaela Cîrlan, Andra Ciucu, Mădălina Mocanu, Mălina Zwiru.

LPS CSS Suceava: Roxana Janco, Daiana Tocari, Roxana Ilaşi, Andreia Ichim, Bianca Toma, Cristina Ungureanu, Valentina Silişteanu, Raluca Juravle, Gabriela Milici, Adelina Popescu, Andreea Şovea, Andreea Janco.

Voleibalistele focşănene au încheiat cu victorie evoluţia din acest an în Campinatul Naţional al junioarelor. Duminică, în Sala Polivalentă, fetele antrenate de Marian Rădulescu şi Romina Coman au dispus în patru seturi de sucevencele de la LPS CSS luându-şi astfel, revanşa pentru înfrângerea din tur. În teren cu mai multe jucătoare rodate în jocurile din campionatul de senioare, formaţia gazdă a început în forţă şi lăsa impresia că va încheia repede conturile cu un adversar care nu ar fi trebuit să le pună probleme. Însă după un început fulminant care a dus repede scorul la 8-2, a urmat o perioadă de scădere a concentrării care a făcut ca sucevencele să recupereze punct după punct şi să egaleze la 18. A fost apoi egal la 20, la 21 pentru ca Mădălina Mocanu, Alexandra Ciucă şi Alexandra Blaga să-şi ducă echipa la câştigarea setului I cu 25-22. Setul al II-lea nu a avut istoric. A fost un relativ echilibru până la 11-7, după care Valentina Grosu a reuşit o serie impresionantă de servicii cu profit maxim pentru CSM 2007 LPS: 10 puncte consecutive, după care, victoria cu 25-9! Setul al II-lea a fost de uitat repede de gazde! Complet deconectate de la joc pe care, probabil, îl considerau, câştigat, fetele Focşaniului parcă atunci se întâlneau prima dată. În consecinţă, au pierdut cu 12-25! Nici în setul al IV-lea nu prea au înţeles cu ce ocazie se află pe teren şi, după ce au condus cu 2-0, au permis oaspetelor să egaleze, să preia conducerea la puncte până când s-a ajuns la 16-20! Antrenorii focşănenilor au făcut corecţiile de joc necesare iar jucătorele determinante ale CSM 2007 LPS şi-au amintit că au valoare iar echipa a dominat finalul de set, pe care l-au câştigat cu 25-22. Şi meciul s-a încheiat cu 3-1, scor ce consfinţeşte prima victorie în campionat a focşănencelor. Pentru victorie, felicitări sportivelor şi antrenorilor! Tuturor, urări de sărbători fericite şi un an nou cu multe bucurii!

Facebook
WhatsApp
Twitter