CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

CSM 2007 Focşani – CSM Bucureşti 1-3 (25-21, 18-25, 18-25, 14-25)

Formaţii

CSM Focşani 2007: Mihaela Florescu, Iuliana Pintilie, Romina Coman, Mihaela Taskiran, Ancuţa Mihăeş, Andra Ciucu, Alexandra Ciucă, Mădălina Mocanu, Georgiana Tisianu.

CSM Bucureşti: Adiana Rotaru, Veronica Marin, Ana Dragomir, Florina Pralea, Laura Paveliu, Cristina Dobra, Andreea Decu, Florina Alexandru, Ana Voroneanu.

În ultima lor apariţie în campionat în acest an, fetele pregătite de Marian Rădulescu şi Romina Coman au început foarte bine jocul, au condus aproape tot timpul în primul set şi au câştigat cu 25-21. A fost o întrecere de calitate, spectaculoasă, la care au contribuit ambele formaţii, focşănencele, parcă, într-o măsură mai mare. A fost perioada partidei în care CSM 2007 şi-a arătat potenţialul real. Pe măsură ce a început să apară oboseala, nivelul prestaţiei gazdelor a scăzut iar bucureştencele au pus stăpânire pe joc. Aşa au câştigat următoarele trei seturi, relativ uşor, la 18, 18 şi 14. Formaţia focşăneană a părut, după primul set, capabilă de surpriza care a fost refuzată, însă de echipa a doua a uneia dintre ele mai bune formaţii din România. Lipsa de complexe arătată de foarte tinerele voleibaliste focşănene în multe momente ale jocului anunţă şi vremuri mai bune pentru CSM Focşani 2007! Pentru echipele din Divizia A2 urmează o pauză competiţională de o lună, focşănencele urmând să reintre în competiţie la 26 ianuarie 2013, când vor juca la Galaţi cu CSU.

Facebook
WhatsApp
Twitter