CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

CSM Focşani 2007 a sărbătorit 5 ani de activitate!

  • Conducerea CSM Focşani 2007 a acordat Diplome de excelenţă pentru contribuţia adusă la dezvoltarea sportului focşănean.
  • A fost lansat site-ul clubului – www.csmfocsani2007.ro

Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007, a sărbătorit, marţi, 5 ani de activitate. Evenimentul a avut loc în Sala mică a Primăriei Focşani cu participarea a peste 30 de invitaţi: primarul Decebal Bacinschi, viceprimarul Tudorel Trofin, consilieri locali, foşti şi actuali membri ai Comitetului Director al clubului, antrenori, ziarişti. Directorul CSM 2007, prof. Marian Rădulescu, a prezentat pe scurt activitatea clubului în cei 5 ani iar mai mulţi invitaţi au vorbit despre ce a însemnat clubul pentru sportul focşănean în perioada de când, la 19 decembrie 2006, Consiliul Local al Municipiului Focşani hotăra înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal care avea ca obiect principal de activitate selecţia şi pregătirea sportivilor, participarea acestora la competiţii sportive interne şi internaţionale şi atingerea performanţelor sportive. Între timp, în şedinţa din 26 iunie 2007, Consiliul Local al municipiului hotăra schimbarea denumirii Clubului Sportiv Municipal Focşani în Clubul Sportiv Municipal 2007. Au urmat ani de selecţie şi pregătire, de participare la competiţii interne şi internaţionale în care sportivii clubului au obţinut rezultate concretizate în titluri şi clasări pe locuri în partea de sus a ierarhiilor. Au fost ani cu bune performanţe obţinute prin talent, multă muncă a sportivilor şi antrenorilor, da şi cu nereuşite.

Recepţia de marţi a prilejuit şi lansarea site-ul clubului – www.csmfocsani2007.ro, care este un adevărat ziar on line ce prezintă viaţa CSM Focşani 2007 sub toate aspectele sale: pregătirea sportivilor, participarea la competiţii, baza sportivă, managementul. Directorul clubului, profesorul Marian Rădulescu, a acordat, celor prezenţi la recepţie, în numele Comitetului director, Diplome de excelenţă pentru contribuţia adusă la dezvoltarea sportului focşănean.

Galeria foto ce însoţeşte articolul vă va ajuta să aveţi o imgine mai completă a ceea ce s-a întâmplat marţi, când a fost sărbătoarea împlinirii a 5 ani de activitate a CSM Focşani 2007.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter