Urmărește CSM Focșani 2007

Volei, Divizia A2 – Start ratat pentru focşănence!

DSCN5622CSM Focşani 2007 – SCM Piteşti 0-3 (15-25, 19-25, 13-25)!

Formaţii

CSM Focşani 2007: Andreea Buzilă, Ana Maria Cimpoeşu, Elena Mogozsan, Alexandra Brănişteanu, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Mădălina Mocanu, Iulia Stoica, Ana Boantă, Mălina Zwiru, Monica Stoica.

SCM Piteşti: Oana Cristina Popa, Alexandra Stroe, Adriana Pătrana, Ecaterina Ghiţă, Florina Pralea, Elena Moale, Alexandra Bădescu, Ana Maria Tănăsescu, Mihaela Ilina, Carmen Diţu, Georgiana Ungureanu.

DSCN5628Voleibalistele de la CSM Focşani 2007 au ratat startul noului campionat al Diviziei A2! Astăzi, în Sala Polivalentă, începând cu ora 11,00, focşănencele au întâlnit o formaţie care şi-a propus promovarea în prima divizie. Pentru ele întâlnirea cu piteştencele ar fi trebuit să fie, în aceste condiţii, un test al capacităţii de concura, la rândul lor, la un loc în prima divizie. A fost, însă, o probă a incapacităţii lor de a se concentra în faţa unui adversar care le pune probleme prin mobilitate, care acoperă foarte bine toate zonele terenului în apărare şi care se bate până la ultima şansă pentru orice minge! Gazdele, cu o talie superioară, au fost depăşite uşor la fileu de atacurile mai scundelor DSCN5632adversare, s-au apărat fără vlagă, au atacat fără viteză, cu mingi uşor de anticipat şi de returnat de către piteştence. Adică, exact invers decât au lucrat la antrenamente.

Despre desfăşurarea propriu-zisă a partidei cu SCM Piteşti nu sunt prea multe de spus. Doar că focşănenecele au dus meciul în echilibru până la 9-9 în primele două seturi şi 8-8, în cel de-al treilea, după care nu au mai contat, cu adevărat, în joc!

A fost prima dintre cele cinci partide ale turului şi totul se joacă. Însă sâmbăta viitoare voleibalistele focşănene vor întâlni în deplasare Ştiinţa Miroslava Iaşi, echipa promovată în vară în prima divizie, dar care a preferat să rămînă în Divizia A2, din motive financiare. Va fi un meci foarte greu şi, dacă vor juca aşa cum au făcut-o cu Piteştiul, nu vor avea nici o şansă!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn