Urmărește CSM Focșani 2007

Volei – Divizia A – Debut de campionat în Polivalentă!

CSM Focşani 2007 – SCM Piteşti, sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 11,00DSCN1952

DSCN2585Campionatul Diviziei A2 la volei feminin, ediţia 2014-2015, începe pentru fetele Focşaniului, pe teren propriu. Sâmbătă, de la ora 11,00, voleibalistele pregătite de profesorul Marian Rădulescu vor întâlni, în Sala Polivalentă, pe SCM Piteşti. Pentru gazde va fi o confruntare dificilă. În campionatul trecut, focşănencele au câştigat şi la Focşani şi la Piteşti, însă, în intersezon, formaţia piteşteană s-a întărit cu câteva jucătoare valoroase, între acestea fiind şi Ecaterina Ghiţă, fostă componentă a CSM 2007 în anul în care în care Focşaniul a avut echipă în prima ligă. De altfel, oficialii SCM Piteşti i-au stabilit ca obiectiv formaţiei promovarea în Divizia A1. De aceea, oaspetele de sâmbătă ale Focşaniului vor încerca să demonstreze că au valoare pentru a se bate la promovare. Formaţia piteşteană este antrenată de fosta valoroasă voleibalistă focşăneancă Elena Bontaş care îşi va pregăti jucătoarele pentru a pleca din Polivalentă câştigătoare.

DSCN1983Profesorul Marian Rădulescu a lucrat intens cu lotul pe care îl are la dispoziţie pentru ca începerea campionatului să găsească echipa într-o bună formă de concurs. CSM Focşani 2007 are în componenţă pe Mihaela Taşkiran, Elena Mogoszan, Romina Coman, Andreea Buzilă, Ana Maria Cimpoeşu, Ana Boantă, Mădălina Mocanu, Monica Stoica, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan, Iulia Stoica şi Alexandra Beatrice Brănişteanu.

Andreea Buzilă, ca şi focşănanaca Mălina Zwiru,vin de la CSMDSCN2268 Bucureşti cu care au câştigat titlul de campioane naţionale de junioare, Mădălina Mocanu revine la echipă după o întrerupere de un an, Iulia Stoica a fost promovată de la junioarele clubului iar Alexandra Beatrice Brănişteanu vine de la Bacău. În sfârşit, Monica Stoica, una dintre jucătoarele de referinţă ale Focşaniului din urmă cu câţiva ani, care s-a retras din activitatea competiţională din cauza unei accidentări, revine în volei şi, cu siguranţă, va aduce un plus de calitate în jocul echipei! Profesorul Marian Rădulescu se bazează, iată, pe un lot valoros, care poate aduce multe satisfacţii iubitorilor de volei din Focşani!

CSM Focşani 2007 face parte din seria Est a Campionatului Diviziei A2, împreună cu

Ştiinţa Miroslava Iaşi, CSU Galaţi, Dinamo Romprest Bucureşti, CSM Piteşti, Rapid Bucureşti.

Programul echipei în turul campionatului:

25 octombrie: CSM Focşani 2007 – SCM Piteşti

1 noiembrie: Ştiinţa Miroslava Iaşi – CSM Focşani 2007

8 noiembrie: CSM Focşani 2007 – Rapid Bucureşti

15 noiembrie: CSM Focşani 2007 – CSU Galaţi

22 noiembrie: Dinamo Romprest Bucureşti – CSM Focşani 2007

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn