CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Tenis – Delia Macovei a jucat finala la „Trofeul Alex Nicolas”

DSCN2068În septembrie, tenismenii de la CSM Focşani 2007 vor concura la Campionatul Naţional Intercluburi pe Echipe de Dublu

Delia Macovei, eleva profesorului Răzvan Bucuroiu la CSM Focşani 2007, a reuşit performanţa de a juca finala turneului pentru 12 ani de la Buzău, dotat cu Trofeul Alex Nicolas. Delia, favorita nr. 4 a întrecerii, a depăşit cu 6-1, 6-0, pe Amalia Mustaţă, 6-3, 6-3, pe Sabina Dragomir, 6-2, 6-4, pe Andreea Cristea, în ultimul act al competiţiei fiind întrecută cu 6-2, 6-3, de Denisa Preda.

În acelaşi turneu, colega sa de club, Maria Ciubotaru a câştigatDSCN1536 cu 6-0, 6-1 la Cristina Radu, dar a cedat cu 1-6, 6-3, 1-6 meciul din sferturile de finală cu Erika Serdin. Tot în sferturi s-a oprit şi Denisa Ganea tot de la CSM Focşani 2007, care a câştigat cu 6-0, 6-3 meciul cu Alexia Tomescu şi l-a pierdut cu 1-6, 2-6 pe cel cu Denisa Preda.

La băieţi, Ştefan Lazăr, de la Tenis Club Focşani a depăşit cu 6-1, 6-1 pe Andreas Mulner şi a pierdut cu 1-4-1-6 în faţa lui Mihai Marin, în timp ce Călin Ciubotaru a fost întrecut cu 6-2, 6-1 de Radu Moraru. După concurs, profesorul Răzvan Bucuroiu, antrenorul celor cinci jucători a declarat: ”Delia Macovei a jucat finala la Buzau, unde şi-a îndeplinit planul pentru săptămâna aceasta, după 10 zile de repaus activ, în urma unui disconfort muscular resimţit după turneul de la Constanţa, unde s-a oprit tot în finală, datorită aceluiaşi disconfort. Echipa Focşaniului deplasată la Buzău a fost numeroasă: Maria Ciubotaru (evoluţie în parametrii etapei), Denisa Ganea (evoluţie în parametrii etapei), Călin Ciubotaru, Stefan Lazăr. Următorul turneu de obiectiv al echipei este Campionatul Naţional Intercluburi pe Echipe de Dublu de la jumătatea lunii septembrie, iar până atunci vom mai participa la două competiţii, în funcţie de capacitatea de recuperare a copiilor”.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter