Urmărește CSM Focșani 2007

Rezultat excepţional pentru şahiştii de la CSM Focşani 2007!

Sah, 11 sept. 2012 - 2Două medalii de aur, trei medalii de argint şi două medalii de bronz la Campionatul Naţional pe echipe!

Şahiştii de la CSM Focşani 2007 au obţinut un rezultat excepţional la Campionatul Naţional pe echipe de copii şi juniori ale cărui întreceri au avut loc la Iaşi în perioada 14-21 iulie – şapte medalii! Vedeta competiţiei a fost echipa de fete 18 ani, alcătuită din Elena Adelaida Toma, Bianca Gabriela Banciu şi Andreea Simona Toma (foto) care a câştigat două titluri de campioană naţională – la şah clasic şi la şah blitz. Cele trei sportive ale CSM Focşani 2007 au obţinut şi argintul la şah rapid unde s-au clasat pe locul al doilea! Andreea Simona Toma, care a concurat la masa 3, şi-a trecut în palmares cel mai bun punctaj – şi procentaj – din concurs (83,3 la sută) las şah clasic la categoria sa de vârstă la actuala ediţie a Campionatului Naţional de şah pe echipe.

Formaţia de fete 12 ani, în componenţa Teodora Avădăni, Alexandra Ioana Banciu şi Ana Maria Banciu, a terminat, la şah clasic, pe locul al doilea şi a primit medaliile de argint, iar la şah blitz s-a clasat pe locul al treilea şi a primit medaliile de bronz. Ana Maria Banciu, care a concurat la masa 3, a avut cel mai bun punctaj şi procentajul absolut (ca şi o altă concurentă) – 100 la sută, la şah clasic la categoria sa de vârstă.

Sah 11, 24 maiBăieţii de la 14 ani, în formula Catălin Lucian Pătraşcu (foto), Cosmin Vasiliu şi Dragoş Cosmin Ion au încheiat concursul pe locul al doilea la şah rapid, unde au primit medaliile de argint, şi pe locul al treilea la şah clasic, unde au primit medaliile de bronz. Cătălin Lucian Pătraşcu a avut cel mai bun punctaj şi procentaj (91,7 la sută) la masa 1 şi al doilea punctaj şi procentaj la general, la şah clasic.

Şahiştii de la CSM Focşani 2007 sunt pregătiţi de Mihai Strîmbu.

Înainte de plecarea la Iaşi pentru participarea la Campionatul Naţional pe echipe, preşedintele secţiei de şah a CSM Focşani 2007, Aurelian Grigore, spunea că obiectivul delegaţiei clubului este obţinerea a cel puţin o medalie pentru trei dintre echipe, cea de 10 ani băieţi, aflată la primul concurs important, avea doar de câştigat experienţă competiţională. Obiectivul enunţat de preşedintele secţiei de şah a fost îndeplinit în proporţie de peste 200 la sută!

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn