CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Aur, argint şi bronz pentru şahiştii de la CSM Focşani 2007 la Campionatul Naţional pe echipe!

Şahiştii de la Sah, 11 sept. 2012 - 2CSM Focşani 2007 au reuşit o nouă performanţă de vârf la Campionatul Naţional pe echipe de copii şi juniori ale cărui întreceri au loc la Iaşi. La şah clasic, unde competiţia s-a încheiat sâmbătă la ora 13,00, trei din cele patru formaţii ale clubului au obţinut medalii. Cele mai strălucitoare, de aur, care se cuvin campionilor, au intrat în posesia echipei de junioare 18 ani alcătuită din Elena Adelaida Toma, Bianca Gabriela Banciu şi Andreea Simona Toma (foto). CSM Focşani 2007 a terminat pe primul loc fără înfrângere. Este evident că toate fetele Focşaniului au evoluat foarte bine, dar Andreea Simona Toma, care a concurat la masa 3, îşi trece în palmares cel mai bun punctaj – şi procentaj – din concurs (83,3 la sută) la categoria sa de vârstă la actuala ediţie a Campionatului Naţional de şah pe echipe.

Formaţia de fete 12 ani, în componenţa Teodora Avădăni, Alexandra Ioana Banciu şi Ana Maria Banciu, a terminat pe locul al doilea şi a primit medaliile de argint. Ana Maria Banciu, care a concurat la masa 3, a avut cel mai bun punctaj şi procentajul absolut (ca şi o altă concurentă) – 100 la sută, la categoria sa de vârstă.

Sah 11, 24 maiBăieţii de la 14 ani, în formula Catălin Lucian Pătraşcu (foto), Cosmin Vasiliu şi Dragoş Cosmin Ion au încheiat concursul pe locul al treilea şi au primit medaliile de bronz. Cătălin Lucian Pătraşcu a avut cel mai bun punctaj şi procentaj (91,7 la sută) la masa 1 şi al doilea punctaj şi procentaj la general.

Şahiştii de la CSM Focşani 2007 sunt pregătiţi de Mihai Strâmbu.

Sâmbătă, 20 iuluie se dispută concursul de şah rapid, iar duminică, întrecerea de şah blitz, unde şahiştii focşăneni au şanse la noi medalii!

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter