Urmărește CSM Focșani 2007

Karate SKDUN – CSM Focșani 2007, cinci titluri de campioni mondiali pentru România!

  • Daniel Fusaru, trei medalii de aur, Irina Paraschiv, o medalie de aur, George Dochioiu (rezervă), medalie de aur
  • Irina Paraschiv, de două ori vicecampioană a lumii

Sportivii de la CSM Focșani 2007, pregătiți de sensei Daniel Fusaru, el însuși, concurent, au participat la Campionatul Mondial de karate SKDUN, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Chișinău.
În competiția mondială, la care au luat startul luptători din peste 30 de țări de pe trei continente, karatiștii focșăneni și-au reconfirmat valoarea demonstrată în întreceri naționale și internaționale de-a lungul anilor și au reușit să câștige pentru România, șapte medaliil dintre care, cinci, de aur.
Cel mai titrat karatist focșănean, sensei Daniel Fusaru, a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere de trei ori: la kata individual seniori, la kata echipe seniori, împreună cu Bogdan Lipianu și Alex Petre, de la Dinamo București și la kata echipe mixt, împreună cu Bogdan Lipianu și Mihaela Stanciu, de la Dinamo București. Campioană mondială a devenit și Irina Paraschiv, cu echipa de kumite cadeți mixt. Irina s-a clasat a doua și a devenit vicecampioană mondială la kumite cadete feminin și kumite cadeți mixt. O a cincea medalie de aur a fost obținută de George Dochioiu, care a fost rezervă la kumite echipe seniori.
Sensei Daniel Fusaru mi-a declarat: ”O comportare bună au avut și Andrei Ungureanu și Alexandru Racoviță, la kohai. Creștem copii creștem campioni, educăm copii prin sport!”.

 Text preluat din Monitorul de Vrancea
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn