CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Baschet, Liga Națională – Echipa Focșaniului devine o certitudine!

CS Aurel Vlaicu București – CSM 2007 60-79 (9-22, 21-11, 11-24, 19-22)
Formația CSM Focșani 2007: Pop – 13 puncte, Kilgore – 19, Cornelis – 11, Crăciun – 8, Petrișor – 2, Olaru – 5, Andrei Neguroiu – 4, Toma – 4, Amarghioalei – 8, Ionuț Neguroiu, Bratosin – 2, Miron – 3.
 
          Echipa de baschet seniori a Focșaniului a avut un început spectaculos de sezon, cu victorii în Polivalentă, în Cupa României, în partida cu CSM Sighetu Marmației și în campionat, în deplasare, cu Rapid București în prima etapă, și cu CS Aurel Vlaicu, în runda a doua. Este o suită de rezultate foarte bune care arată că formația focșăneană este o certitudine nu doar ca existență, ci și ca valoare!
          Sâmbătă, 13 octombrie, CSM 2007 a dispus la diferență convingătoare de echipa Colegiului Național Aurel Vlaicu din Bucureși, o adversară tradițională și redutabilă la juniori și U 20 cu ceva timp în urmă, parteneră de întrecere, iată, și la seniori. Baschetbaliștii pregătiți de profesorii Petruț Mihai și Florin Munteanu s-au impus în trei dintre cele patru sferturi. După primele 10 minute focșănenii aveau un avantaj de 13 puncte, anulat aproape în totalitate de gazde în sfertul al doilea, când au recuperat 11 puncte. În partea a doua a jocului, oaspeții au făcut din nou legea pe teren și au câștigat meciul cu un plus de 19 puncte: 79-60. Formația focșăneană are maximum de puncte în grupa C, ca și CSM Târgu Mureș, ACS Tărgu Jiu, CS Agronomia București.
Meciul cu CNAV a adus debutul în Liga Națională – și într-o formație de seniori – a căpitanului echipei U 16, Denis Miron, autorul a trei puncte. Tot debut pentru echipa de seniori a Focșaniului a fost și pentru Andrei Neguroiu, revenit în țară după o ședere de câteva lui în America de Nord.
În etapa următoare, vineri, 19 octombrie, de la ora 17,00, CSM Focșani 2007 va juca în campionat, în Sala Polivalentă cu Universitatea Cluj-Napoca.
Până atunci, însă, miercuri, 17 octombrie, tot de la ora 17,00, în Cupa României, CSM 2007 va întâlni pe CSM Târgu Mureș în Sala Polivalentă.
          Începând cu partida de miercuri, 17 octombrie, intrarea la meciurile echipei de baschet a CSM 2007 va fi făcută cu bilete. Prețul unui bilet este de 10 lei. Vor avea intrare liberă elevii și pensionarii.    

 Text preluat din Monitorul de Vrancea
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter