Urmărește CSM Focșani 2007

Judo – Rezultat mare la Europenele de cadeți – Giorgia Hagianu și Alexandru Matei, medalii de bronz!

Școala de judo de la Focșani s-a ilustrat din nou prin două rezultate foarte bune la Campionatul European de cadeți care are loc în Polonia, la Varșovia.
La 40 kg, Giorgia Hagianu de la CS Unirea Focșani, pregătită de profesorii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa, a câștigat medalia de bronz la 40 kg. În 2018, Giorgia a câștigat titlul de campioană a Europei, la aceeași categorie. La Varșovia, sportiva de la CS Unirea a trecut în turul al doilea de Alina Lazareva, din Rusia, în semifinală a fost întrecută de Susanna Stepanyan, din Armenia, iar în partida pentru medalia de bronz a întrecut-o pe Chiara Antonina Dispenza, din Italia.
Alexandru Matei, de la LPS CSM Focșani 2007, pregătit de senseii Iulian Surlă și Stănică Grosu, a fost medaliat cu bronz la 50 kg. În turul al doilea, sportivul focșănean a trecut de Antonio Polmo, din Italia, apoi a pierdut la Nika Bakiashvili, din Georgia, în recalificări l-a depășit pe Dzmitri Zelianko din Belarus, pentru ca în meciul pentru medalia de bronz Alex să-l învingă pe Louis Pestelard din Franța.
Recent, la Cupa Europeană de la Cluj-Napoca, Alexandru Matei câștigase medalia de argint, iar Giorgia Hagianu, medalia de bronz.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn