CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru va juca pentru România la Cupa Europeană de Vară!

 

  • Sportiva de la CSM Focșani 2007 evoluează în aceste zile la Mamaia IDU Juniors Championship U 16, la Constanța

          Maria-Daciana Ciubotaru, campioana României la dublu 14 ani împreună cu Cara Meșter și, la simplu, campioana selecției naționale U 14, semifinalista Campionatului Național Individual de vară 2019 și cu remarcabile rezultate în turneele internaționale din acest an, va evolua pentru România la Zona A G 14 a Cupei Europene de Vară, care va avea loc la Blagoevgrad, în Bulgaria, în perioada 30 iunie – 2 iulie. Din echipa României mai fac parte Maria Sara Popa, și Cara Meșter, colega de dublu a Mariei în turneele naționale și internaționale din ultima vreme. Căpitanul Naționalei României este Firicel Tomai, care o pregătește pe Maria-Daciana Ciubotaru împreună cu Răzvan Bănică.
La Zona A a Cupei Europene de vară vor mai concura echipele Austriei, Bulgariei, Italiei, Poloniei, Serbiei, Spaniei, Turciei. În aceste zile, Maria-Daciana Ciubotaru ca și colegele ei de echipă, joacă la Mamaia IDU Juniors Championship, Turneu European de juniori U16.  Maria a jucat ieri un sfert de finală la simplu. Este favorita 1, la dublu, în pereche cu Cara Meșter.
          Cupa Europeană de Vară aduce la start 32 echipe, în patru zone – Blagoevgrad – Bulgaria,  Rakovnik – Cehia, Saint Valery En Caux – Franța și Rivne – Ucraina, turneul final urmând să aibă loc la San Remo, în perioada 5-7 iulie.
Meciurile interțări vor consta în câte două meciuri de simplu și unul de dublu. Se califică pentru runda finală primele două clasate din fiecare zonă.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter