Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru va juca pentru România la Cupa Europeană de Vară!

 

  • Sportiva de la CSM Focșani 2007 evoluează în aceste zile la Mamaia IDU Juniors Championship U 16, la Constanța

          Maria-Daciana Ciubotaru, campioana României la dublu 14 ani împreună cu Cara Meșter și, la simplu, campioana selecției naționale U 14, semifinalista Campionatului Național Individual de vară 2019 și cu remarcabile rezultate în turneele internaționale din acest an, va evolua pentru România la Zona A G 14 a Cupei Europene de Vară, care va avea loc la Blagoevgrad, în Bulgaria, în perioada 30 iunie – 2 iulie. Din echipa României mai fac parte Maria Sara Popa, și Cara Meșter, colega de dublu a Mariei în turneele naționale și internaționale din ultima vreme. Căpitanul Naționalei României este Firicel Tomai, care o pregătește pe Maria-Daciana Ciubotaru împreună cu Răzvan Bănică.
La Zona A a Cupei Europene de vară vor mai concura echipele Austriei, Bulgariei, Italiei, Poloniei, Serbiei, Spaniei, Turciei. În aceste zile, Maria-Daciana Ciubotaru ca și colegele ei de echipă, joacă la Mamaia IDU Juniors Championship, Turneu European de juniori U16.  Maria a jucat ieri un sfert de finală la simplu. Este favorita 1, la dublu, în pereche cu Cara Meșter.
          Cupa Europeană de Vară aduce la start 32 echipe, în patru zone – Blagoevgrad – Bulgaria,  Rakovnik – Cehia, Saint Valery En Caux – Franța și Rivne – Ucraina, turneul final urmând să aibă loc la San Remo, în perioada 5-7 iulie.
Meciurile interțări vor consta în câte două meciuri de simplu și unul de dublu. Se califică pentru runda finală primele două clasate din fiecare zonă.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn