Urmărește CSM Focșani 2007

A fost sărbătoarea elevilor premianți ai Focșaniului!

 

 

  • Vineri, 5 iulie, la Cinema Balada, au fost premiați 296 elevi și 92 profesori; premierea a fost făcută de primarul Cristi Valentin Misăilă

S-a încheiat un an școlar foarte bogat în performanțe ale elevilor focșăneni. Performanțe la învățătură, la creație, dar și în sport. Focșaniul este foarte bogat în acest sens, din moment ce aproape 300 de elevi – mai precis 296 și 92 de profesori – au fost premiați de Consiliul Local Focșani care a alocat 85.400 de lei. Este semnul al aprecierii muncii, talentului, rezultatelor elevilor în care se regăsesc și strădaniile – în ultimă instanță – valoarea cadrelor didactice care i-au pregătit, pentru care vineri, 5 iulie a fost sărbătoare. O sărbătoare nu neapărat pentru că fiecare diplomă primită a avut alături și o sumă de bani, ci una a bucuriei revederii, pentru foarte mulți elevi și profesori și a bucuriei de a se simți apreciați, de a le fi prețuite munca și rezulatele. Premierea a fost făcută de primarul Cristi Valentin Misăilă, care a fost și inițiatorul proiectului pentru premierea perfomerilor școlari ai anului 2018-2019.
Dintre sutele de elevi și profesori care au umplut vineri, începând cu ora 10:00, sala Cinema Balada, mi-a fost ușor să remarc elevii sportivi despre ale căror performanțe am scris de-a lungul anului. Cu tot respectul datorat celorlalți elevi și profesori, fără îndoială foarte merituoși, voi aminti doar despre sportivi și profesorii lor – baschetbaliștii, rugbiștii, atleții și atletele, judoka de la LPS Focșani, gimnastele, atletele și atleții, judoka, voleibalistele de la CSS Focșani, fotbaliștii juniori de la CSM Focșani 2007 – elevi focșăneni.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn