Urmărește CSM Focșani 2007

Judo – Răzvan Burdușel, medalie de bronz la Gimnaziadă!

CM Gimnazii, 3, 18 iulie 2016Gimnaziada, competiția mondială a gimnaziilor care a avut loc în Turcia, la Trabzon, în perioada 11-18 iulie s-a încheiat cu un rezultat excepțional al lui RăzvanBurdușel, 18 iulie 2016 Burdușel, judoka legitimat la CSM 2007-LPS Focșani. Sportivul focșănean, care a început judo cu sensei Stănică Grosu iar acum este elevul lui sensei Iulian Surlă a câștigat medalia de bronz! Performanța lui Răzvan Burdușel, campion național în acest an și participant la Cupa Europei este o premieră pentru sportul focșănean de acest nivel.
Unul dintre cei doi antrenori ai delegației de judo a României la Jocurile Mondiale ale Gimnaziilor a fost profesorul Iulian Surlă, de la LPS Focșani.
Profesorul Stănică Grosu, dirtectorul CSM Focșani 2007, mi-a declarat, aseară: ”Este un rezultat excepțional, la un concurs foarte Romania la Gimnaziada, 18 iulie 2016puternic, de nivel mondial! Mă bucură foarte CM Gimnazii 2, 18 iulie 2016mult că este obținut de un sportiv focșănean, de-al nostru, crescut de mic la noi!”.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn