Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Liga Națională – CSM Focșani 2007a început pregătirea pentru viitoarea ediție de campionat!

DSCN1711Focșaniul are un nou jucător: Răzvan Răpciugă!
CSM Focșani 2007 a început, luni, pregătirea în vederea participării la viitoarea ediție a LigiiRăpciugă, 13 iulie 2016 Naționale. La ora 18,00, pe stadionul Milcovul, au fost prezenți aproape toți jucătorii cu care profesorul Viorel Ciubotaru va începe campionatul 29 august: portarii Marocico, Rusu, Cloșcă și jucătorii de câmp Popa, Băluț, Mocanu, Cadar, Rotaru, Gheorghe, Vasilache, Gramatic, Ragea, Neață, Tuțu, Eros, Miroiu, Năstăsie. A lipsit motivat Rață.
Echipa focșăneană are, de marți, un nou jucător: Răzvan Răpciugă (foto, în săritură) care a evoluat în trecuta ediție de campionat pentru Dinamo București.
Răzvan Răciugă are 30 de ani, este născut la Mediaș, a mai jucat pentru Medgidia, Odorhei și CSM București, are 1,94 metri și 99 kg., așa cum este prezentat pe site-ul ultimului său club Dinamo București.
Antrenamente lDSCN1713a Focșani, turnee la Suceava și Vaslui!
Handbaliștii CSM 2007 vor continua pregătirea la Focșani, în aer liber, pe Milcovul, la sala de forță și în Sala Polivalentă.
Echipa antrenată de Viorel Ciubotaru va lua parte  la două turnee de pregătire. Primul, va fi la Suceava, în perioada 4-7 august, cu participara echipei gazdă, a CSM Focșani 2007 și Potaissa Turda.
De sâmbătă, 12 august, până luni, 15 august focșănenii vor juca în turneul dotat cu ”Cupa Municipiului Vaslui” unde vor întâlni formații de calibru ale handbalului din România. Echipele vor fi grupate astfel: grupa A: CSM București, CSM Focșani 2007 și AHC Dunărea Călărași și grupa B: HCDS Constanța, CSU Suceava, HC Vaslui.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn