Urmărește CSM Focșani 2007

Liga Națională de handbal masculin se va numi ”Liga Zimbrilor!”

Liga Zimbrilor, 22 iulie 2016În primul joc din viitoarea ediție de campionat al Ligii Naționale CSM Focșani 2007 va juca, în Sala Polivalentă, la 31 august, cu Steaua București
La Zimbrăria Neagră din Bucșani, județul Dîmbovița, a fost stabilit programul viitoarei ediții de campionat al Ligii Naționale. Locul ales de Federația Română de Handbal pentru unul dintre momentele cele mai importante ale anului competițional are legătură directă cu lansarea unei ”noi identități a acestei competiții cu tradiție în handbalul românesc”, așa cum este precizat pe site-ul FRH. Prin noua sa identitate, Liga Națională se numește ”Liga Zimbrilor” logo alături de care se află stilizat un cap de zimbru (foto). Fiecare formație din Ligă are propria siglă inclusă în bannerul lansat de FRH.
Jocurile CSM Focșani 2007 vor avea loc astfel: acasă, cu Steaua București; în deplasare, cu CSM Satu Mare; acasă, cu Potaissa Turda; în deplasare, cu CSM București; acasă, cu Politehnica Timișoara; în deplasare, cu CSM Făgăraș; acasă, cu Adrian Petrea Reșița; în deplasare, cu CSU Suceava; acasă, cu HC Dobrogea Sud Constanța; în deplasare, cu Dunărea Călărași; acasă, cu HC Vaslui; în deplasare, cu Dinamo București; acasă, cu HC Odorhei.
În acset an se vor disputa și patru jocuri din retur. Handbalștii focșăneni vor întâlni în prima etapă a returului Steaua București pe terenul acesteia, apoi va juca acasă cu CSM Satu Mare, vor mergeapoi la Timișoara și vor încheia prima parte a returului, înainte de sărbători, în fața propriilor suporteri, cu meciul împotriva CSM București!
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn