Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – Viorel Ciubotaru: ”Am arătat că ne merităm locul în Liga Națională!”

  • Echipa de handbal s-a întâlnit cu presa marți, 31 mai, la sediul CSM Focșani 2007!

Foto, handbal, 31 mai 2016 314Formația de handbal seniori a CSM Focșani 2007, care a reușit performanța de a se menține în Foto, handbal, 31 mai 2016 330Liga Națională după un final de campionat foarte bun, s-a întâlnit cu presa înainte de a pleca în vacanță. A fost o discuție de analiză a ceea ce s-a întâmplat în anul competițional care tocmai s-a încheiat, ca și în anii de după momentul în care a început să fie pus în operă un proiect pe patru ani de dezvoltare a handbalului focșănean. Cum a fost și o discuție despre ce poate fi făcut în viitorul imediat sau mai îndepărat pentru a da orizont consistent acumulărilor de până acum!
Sprijin pentru continuarea echipei în Liga Națională!
Directorul CSM Focșani 2007, profesorul Stănică Grosu, a felicitat echipa și conducerea tehnică Foto, handbal, 31 mai 2016 305pentru incontestabilul succes și a promis că va face tot ceea ce depinde de el pentru ca, împreună cu Comitetul Director al clubului, să asigure condițiile pentru o performanță și mai bună în sezonul ce vine. Multe lucruri pot fi rezolvate și cuFoto handbal, 6  mai 2016 087 principalul susținător financiar al clubului, Consiliul Local, care, alături de Primărie, au asigurat finanțarea fără de care echipa nu ar fi fost acum în Liga Națională!
Obiectiv rezonabil pentru viitorul sezon competițional!
”Am reușit să facem o familie, familia echipei handbalului, care a crescut de la o lună la alta. Am arătat că ne merităm locul în Liga Națională. Pentru la anul avem ca obiectiv să ne menținem în Ligă, dar fără să mai trecem prin baraj. Adică locurile 9-10. Iar în doi ani, să jucăm în play-off! Vor rămâne la echipă 90 a sută dintre actualii componenți. Vom mai aduce câteva piese, nu multe! Nu vom aduce nume, Foto, handbal, 31 mai 2016 308ci jucători care să dea sută la sută echipei” a declarat antrenorul CSM Focșani 2007, profesorul Viorel Ciubotaru. Tehnicianul care a reușit, împreună cu jucătorii, să aducă atâtea satisfacții iubitorilor de handbal din Focșani, Adjud, Mărășești și din alte localități vrâncene a adus vorbit admirativ – ca și elevii săi – despre excepționalul public focșănean și a spus limpede că ei au jucat cu sufletul și vor juca la fel pentru acest public: ”Oamenii din tribune vor să vadă în teren oameni care pun sufletul în tot ce fac. Să vadă caractere! Ne-am creat o imagine prin grup. Vom fi cunoscuți în continuare prin grup și ne vom atinge obiectivul ca grup.” Viorel Ciubotaru a mulțumit și Consiliului Local al Municipiului care a susținut proiectele echipei pe care a înțeles-o ca neavând vreo culoare politică. ”Echipa este a întregii comunități! Este a orașului” Și cred că în continuare va fi la fel, pentru că așa am înțeles din discuțiile cu oamenii care pot fi în curând în funcțiile de decizie în municipiu!”
Un vis pentru care echipa a lucrat câțiva ani!
Unul dintre cei trei căpitani au echipei, Iulian Neață – ceilalți doi fiind, în ordine, Emilian Foto, handbal, 31 mai 2016 317Marocico și Marius Ragea – a vorbit despre bucuria de a-și fi îndeplinit visul de a juca, împreună cu colegii săi, în echipă de Liga Națională a Focșaniului. Un vis început pentru actuala echipă, așa cum a spus și președintele secției de handbal a clubuui, Marius Partene, în urmă cu patru ani, când a debutat proiectul inițiat de profesorul Viorel Ciubotaru. Un vis pentru care au lucrat jucătorii formați la Focșani, la Adjud sau veniți din alte părți de țară și care a devenit realitate ce se cere continuată.
”Suporteri minunați!”
Primul căpitan ale chipei, Emilian Marocico: ”Am avut un an cu colegi și suporteri minunați, împreună cu care am muncit până în ultima secundă a Campionatului și am reușit! Le mulțumesc! Mă bucur că am avut oameni minunați care ne-au susținut tot timpul”; Mihăiță Miroiu, golgeterul echipei și autorul golului ultimei secunde: Am știut tot timpul că vom reuși pentru că am avut tot timpul oameni deosebiți Foto, handbal, 31 mai 2016 323Foto, handbal, 31 mai 2016 324Foto, handbal, 31 mai 2016 325lângă echipă!”.
Ecxhipa a intrat în pauză până la 4 iulie, când va fi prima întâlnire a intersezonului. Până atunci, tuturor celor ce alcătuiesc echipa handbalului focșănean de Ligă Națională, urări de vacanță odihnitoare și să revină sănătoși pentru a relua dificilul drum prin campionatul național, ediția 2016-2017!
(Text preluat din Monitorul de Vrancea)                  

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn