Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – Focșaniul rămâne în Liga Națională!

Iordache.V-23În barajul de la Brașov, CSM Focșani 2007 – CSM Satu Mare 37-32 (21-13) și CSM Focșani 2007 – CSU Suceava 20-19 (10-9)
Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 au trecut cu două victorii de barajul pentru râmânerea în Liga Națională. Vineri, de la ora 19,00, formația pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru a avut o partidă relativ ușoară, cu CSM Satu Mare, pe care a învins-o cu 37-32, după ce la pauză diferența era de 8 goluri, iar pe parcursul jocului fusese și de 11 goluri. Decisivă pentru stabilirea echipei ce va juca în Ligă în sezonul viitor avea să fie, așa cum anticipau specialiștii, întâlnirea din această seara dintre CSM Focșani 2007 și CSU Suceava. Partida s-a încheiat cu victoria focșănenilor, care au fost conduși în prima parte a meciului cu patru goluri, însă au revenit spectaculos și au încheiat repriza cu avantaj de un gol prin reușita lui Eros din ultima secundă. Scorul final al fost stabilit tot printr-un gol al ultimei secunde: Eros a obținut lovitură de la 7 metri, golgeterul Miroiu a finalizat cu precizie iar CSM Focșani 2007 are statutul unei echipe ce și-a câștigat galoanele de Ligă prin joc, la capătul unui sezon în care a crescut progresiv în caliatea evoluției! În meciul din această seară, pentru CSM Focșani au jucat Marocico, Rusu, Cloșcă – Ragea – 2 goluri, Cadar – 1, Vasilache, Gramatic – 1, Rotaru – 1, Miroiu – 7, Smeu, Popa, Neață, Voinea, Mocanu – 2, Eros – 2, Năstăsie – 4.
Felicitări acestor jucători care și-au jucat cu bărbăție, inteligență, determinare și știință a jocului, dreptul de a rămâne în Liga Națională! Felicitări tânărului lor antrenor Viorel Ciubotaru, care a crescut în antrenorat odată cu echipa și care a avut priceperea, talentul de a pune în valoare la nivel optim calitățile jucătorilor din lot, de a face o echipă cu toți cei implicați într-un fel sau altul în ceea ce a reprezentat CSM Focșani 2007 în ediția de campionat al Ligii Naționale 2015-2016.
Ca și la Focșani, la Brașov, susținătorii handbaliștilor focșăneni au fost extraordinari: au cântat și și-au încurajat favoriții pe tot parcursul celor 120 de minute cât au durat partidele cu Satu Mare și cu Suceava! Admirabil!       

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn