Urmărește CSM Focșani 2007

1 Iunie – Sport și multă voie bună în centru Focșaniului!

DSCN9996Ziua Internațională a Copilului a adus în Piața Unirii, Grădina Publică, dar și pe Bulevardul Unirii, închis circulației în zona centrală, exuberanța copilăriei și  tinereții, culoare, multă, multă voie bună. Muzică, dans și sport.
Reprizele de sport au început dimineața, la umbră, în buza Grădinii Publice, cu șahul de piață. Este un sport spectaculos, prin care organizatorii – antrenorii Anton Soare și Sandu Gurguiatu și președintele secției de șah a CSM Focșani 2007, Aurelian Grigore –oferă spectatorilor un alt fel de imagine a sportului minții. Cu ce rezultat, se poate vedea și din imaginile cu copii foarte mici care au devenit foarte interesați să joace. Dacă secția are un număr impresionant de practicanți ai șahului, unii cu vârste foarte mici, este și rezultatul unor activități de acest gen, făcute de Ziua Copilului!
DSCN0004DSCN0040DSCN0055                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 La ora 11,00, în Piață s-au întrecut alteții, sub DSCN0075DSCN0096DSCN0107supravegherea profesorilor Gabriel Alexandrescu și Marius Batog, de la LPS Focșani, pentru DSCN0127DSCN0176DSCN0187ca la ora 12,00, Piața Unirii, într-o bună parte a sa, să fie ocupată de roleri și bicicliști, îndrumați de profesorii Mircea Lazăr și Răzvan Lazăr, de la Școala nr. 5 Focșani. După întreceri spectaculoase, concurenții de la probele sportive au primit din partea CSM Focșani 2007, clubul organizator, diplome de participare și pachete cu dulciuri, oferite de Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani.
(Text preluat din Monitorul de Vrancea)
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn