CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Liga Națională: Steaua București – CSM Focșani 2007 29-29 (16-16)

handbal-liga-nationalaFormația CSM Focșani 2007: Tevzadze, Marocico – Ragea, Cadăr, Gramatic, Rotaru, Miroiu – 10, Neață, Țuțu – 3, Băluț – 1, Mocanu – 3, Eros – 5, Enache, Rață – 7, Popovici, Năstăsie.
La Chiajna, sâmbătă, în partida cu Steaua, focșănenii au început suprinzător de temători și deconcentrați și s-a ajuns repede la 6-1! După time-out-ul cerut de profesorul Viorel Ciubotaru oaspeții au început o frumoasă cursă de urmărire care a făcut ca la pauză să fie egalitate: 16-16! În repriza a doua, focșănenii au avut de câteva ori conducerea scorului, la un moment dat, la diferență de două goluri, au avut apoi o scurtă perioadă în care nu le-a reușit mai nimic și Steaua a ajuns la 28-24! Apoi, însă, Marocico a avut întervenții de senzație, apărând, inclusiv, trei lovituri de la 7 metri iar Eros, Rață, Țuțu, din nou Rață și Miroiu au dus activul Focșaniului la 29 de goluri. Între timp, însă, bucureștenii marcaseră pentru 29-28 și meciul s-a încheiat la egalitate!
În urma egalului de la Chiajna și a victoriei CSU Suceava la Făgăraș, CSM Focșani 2007 va juca în barajul pentru rămânerea în Liga Națională.
Miercuri, 31 mai, de la ora 18,30, în ultimul lor joc din Sala Polivalentă din actuale ediție de campionat, focșănenii vor întâlni pe CSM Făgăraș!                  
 

Facebook
WhatsApp
Twitter