Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis –Maria Ciubotaru, a jucat finala în primul ei turneu în străinătate din circuitul Tennis Europe Junior Tour!

maria-29-mai-bun-1maria-29-mai-2017-12Maria-Daciana Ciubotaru, talentata jucătoare de tenis de la CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Răzvan Bucuroiu, a reușit un rezultat de excepție  la primul său turneu internațional în străinătate în Tennis Europe Tour! La ”Luka Koper Junior Open-International Junior Tennis Championships Under 12” competiție care a avut loc în Slovenia, începând cu 22 mai, Maria a început turneul în prima zi, 22 mai, și l-a încheiat în ultima, la 27 mai odată cu finala de simplu! Între timp a câștigat cinci jocuri la maria-29-mai-2017-8simplu. În finală Maria a fost întrecută de slovena Ela Nala Milic.
Despre turneul făcut de sportiva de la Focșani, antrenorul Răzvan Bucuroiu a spus că ”Mariamaria-29-mai-bun-8 s-a oprit în finală, dar a avut o săptămână foarte bună! În finală, nu s-a adaptat, pur și smplu și nu a condus ritmul jocului. Când a făcut-o, totul a curs în favoarea ei. A fost o săptămână în care a trecut de nr. 1 a Sloveniei și de, probabil, nr. 1 a Serbiei! Bravo Mariei!”
La dublu, în pereche cu slovena Hana Andolsek Vertovsek, Maria a urcat până în sferturile de finală după două victorii. În sferturi, Maria și coechipiera ei au pierdut la dublul Tana Rajki din Croația/Leontina Stojanovic din Slovenia, care avea să câștige turneul!
Revenită în țară duminică, Maria Daciana Ciubotaru și antrenorul Răzvan Bucuroiu au rămas la Arad pentru un nou turneu din seria Tennis Europe U 12. 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn