Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – Vineri și sâmbătă, la Brașov pentru rămânerea înLiga Națională !

  • CSM Focșani 2007, în grupă cu CSM Satu Mare și CSU Suceava!

Iordache.V-23La Federația Română de Handbal, au fost stabilite, luni, grupele barajului pntru Liga Națională. Foto handbal, 6  mai 2016 087CSM Focșani 2007 va avea ca  partenere de întrecere pe CSM Satu Mare și CSU Suceava. Sătămărenii au terminat pe locul al doilea în seria B a Diviziei A, cu 46 de puncte după 15 victorii, un egal și șase înfrângeri, în timp ce sucevenii, care s-au clasat pe locul al treilea în seria A, au încheiat cu 59 de puncte, după 19 victorii, două egaluri și trei înfrângeri.
CSM Focșani 2007 va juca primul meci cu CSM Satu Mare, vineri,de la ora 19,00, iar sâmbătă, de la aceeași oră, va întâlni pe CSU Suceava. Elevii profesorului Viorel Ciubotaru vor avea jocuri în două zile una după alta, în timp ce principalii lor adversari din grupă, sucevenii, vor  întâlni joi pe CSM Satu Mare, iar vineri vor sta!
         Focșănenii vor avea susținere puternică și la Brașov din partea suporterilor care le-au fost alături întregul campionat. Circa 100 de susținători vor merge de vineri – având trasportul gratuit  –  pentru meciul cu Satu Mare și opțional pot rămâne și pentru sâmbătă, cazarea urmând să fie făcută, prin rezervare la o agenție de voiaj, la un hotel de trei stele, contra sumei de 70 de lei, cu mic dejun inclus, pentru o persoană.
În legătură cu plecarea și programul suporterilor pentru cele două jocuri ale CSM Focșani vom reveni cu amănunte, după ce organizatorii deplasării vor definitiva toate detaliile.  Pentru informatii, suporterii interesati se pot adresa presedintelui sectiei de handbal a CSM Focsani 2007, Marius Partene, la telefon 0760277686.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn