Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Liga a III-a: Metalul Buzău – CSM Focșani 2007 1-1 (1-0)

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

Formații
CSM Focșani 2007: Dogaru – Săpunaru, Parlac, Beșa, Mihai – Manu, Salaoru, Lupu, Pădineanu – Predoiu, Pasăre. Au mai jucat în repriza a doua Remus Popa, Negoescu, Budeanu, Lăudatu.
Metalul Buzău: Toader – Păun, Popescu, Grăjdan, Daniel Mihai, Sava, Răileanu, Ispir, Manea, Lungoci, Mihăescu. Rezerve: Crețu, Benga, Nedelcu, Bardaș, Iacob, Mișilericu, Stan.

Sâmbătă, 29 septembrie, în meciul cu Metalul, de la Buzău, focșănenii au început mai bine meciul și în minutul 6, Predoiu a reluat cu capul peste transversală mingea venită din centrarea lui Pădineanu, în minutul 12, Pasăre a driblat, a rămas singur la 20 de metri de unde a șutat pe lângă poarta adversarilor și în minutul 15, Lupu a tras violent însă Toader a respins. A urmat o perioadă în care gazdele au pus stăpânire pe joc și la finalul căreia au deschis scorul: în minutul 32, după o lovitură de colț bătută de Mihăescu, Lungoci a reluat cu capul în bară, mingea a revenit în teren de unde Mihăescu a trimis tot cu capul în bară, însă a treia lovitură de cap, a lui Sava, a trimis mingea în plasa porții lui Dogaru: 1-0! Cu zece minute mai devreme, portarul Focșaniului respinsese mingea la șutul de la 20 de metri al lui Lungoci. În minutul 40, Predoiu s-a aflat în situație favorabilă, însă nu a reușit să finalizeze cu gol.
În prima parte a reprizei a doua s-a jucat pe contre, cu Lungoci, în minutul 48, Săpunaru, în minutul 55 sau Manea, în minutul 60, aproape de gol, dar portarii Dogaru și Toader au avut intervenții salvatoare. În minutul 62, Predoiu, din jumătatea de teren proprie, l-a lansat pe Pasăre care a sprintat, apoi a șutat la colțul lung al porții lui Toader și a egalat: 1-1! Până la final au mai fost de intervențiile foarte bune ale celor doi portari la șuturile lui Lungoci, Pasăre și Budeanu.
Fotbaliștii focșăneni au avut susținerea unei galerii care i-a încurajat tot timpul meciului, și căreia i-au mulțumit prin rezultat, dar și prin salutul de după ultimul fluier al arbitrului Mavriche din Bacău.
În etapa următoare, sâmbătă, 6 octombrie, CSM Focșani 20087 va juca pe Milcovul cu Sporting Liești.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn