Urmărește CSM Focșani 2007

Baschet – CSM Focșani 2007 este în turul al doilea al Cupei României!

Publicat de Petrica Butuc · 5 minute ·
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
• Sâmbătă, 29 septembrie, în Sala Polivalentă, CSM 2007 – CSM Sighetu Marmației, 88-82 (19-15, 23-19, 26-25, 20-23)

Formații
CSM Focșani 2007: Petrișor – 10 puncte, Amarghioalei – 5 puncte, Kilgore – 32 puncte, Crăciun – 3 puncte, Pop – 6 puncte, Olaru – 13 puncte, Toma, Cornelius – 19 puncte.
Antrenori, Petruț Mihai și Florin Munteanu
CSM Sighetu Marmației: Alexandru, Thomas- 31 puncte, Kracz, Albu – 12 puncte, Iuga, Țibîrnă – 10 puncte, Ardelean, Porumb, Turner – 15 puncte, Gacaller, Edwards Jr. – 14 puncte, Feher.
Antrenor, Emil Kosztelnik
Întâlnirea avea ca miză calificarea în turul al doilea al Cupei României. În tur, la Sighetu Marmației, se impuseseră gazdele, cu 85-72. Pentru calificare, focșănenii aveau nevoie de o victorie la cel puțin 14 puncte, sau dacă nu reușeau acest lucru, de obținerea statutului de lucky loser- învinși norocoși. Altfel spus în cazul în care câștigau, dar nu avea golaverajul necesar, puteau merge mai departe dacă obțineau cel mai bun rezultat dintre toate formațiile necalificate direct. Ceea ce s-a și întâmplat, CSM Focșani 2007 fiind singura formație care a câștigat unul dintre cele două meciuri, celelalte învinse din retur fiind pierzătoare și în tur. Asta înseamnă că focșănenii vor mai putea vedea la ei acasă cel puțin o întâlnire din Cupa României, pe lângă cele din campionat!
Jocul dintre CSM Focșani și CSM Sighetu Marmației a fost de toată frumusețea! Oaspeții au punctat primii iar răspunsul a fost dat de unul dintre americanii Focșaniului, Kyle Kilgore, cu o aruncare de trei puncte. A fost primul coș reușit pe teren propriu din istoria formației de seniori a CSM Focșani 2007. Focșănenii au arătat în multe momente, clasă, valoare individuală, dar și ca joc al echipei chiar dacă au fost la al doilea meci oficial și la primul pe teren propriu. Au câștigat trei sferturi din patru, ca și jocul, au bucurat suporterii care au plecat din Polivalentă mulțumiți de ce au văzut, de atmosfera din sală, ca și de faptul că formarea unei echipe de baschet seniori la Focșani a depășit stadiul de idee și a devenit realitate!
 
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn