CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Liga a III-a: Avântul Valea Mărului – CSM Focșani 2007 1-3 (1-1)

fotbal-cu-valea-marului-18Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Parlac, Beșa, Mihai – Manu, Chivu (46 Pasăre), Lupu, Pădineanu (Budeanu) – Predoiu (77 Remus Popa), Zaharia (80 Duca).

CSM Focșani 2007 a obținut, sâmbătă, 21 octombrie,la Valea Mărului, a doua victorie în deplasare în campionat. Focșănenii au dispus cu 3-1 după ce la pauză era 1-1, de formația locală Avântul și au urcat pe locul al patrulea al clasamentului.
Terenul mic și starea precară a gazonului au îngreunat jocul de construcție al oaspeților care, chiar și în aceste condiții, au avut o posesie mult mai bună decât a gălățenilor și și-au creat mai multe situații din care să poată marca. Scorul a fost deschis relativ repede, în minutul 12, când Antofie a deviat mingea în poarta proprie. Autogol și 0-1. În minutul 15, centralul partidei a dat foarte ușor pentru Avântul un fotbal-cu-valea-marului-2penalty și Anastasia a egalat! Au urmat minute bune în care oaspeții au dominat teritorial, au pus presiune pe adversari și în minutul 32 Antofie și-a lăsat echipa în zece oameni după ce a făcut al doilea fault de galben. Două minute mai târziu, la capătul unui contraatac, Avântul a avut șansa golului al doilea, mingea trimisă în diagonală de atacantul gazdelor a lovit bara și a revenit la Lazăr! Oaspeții au reacționat, dar mingea șutată frumos de Predoiu în minutul 38 a fost respinsă de portarul din Valea Mărului.
În minutul 46, antrenorii Focșaniului l-au trimis în teren pe Cosmin Pasăre care să facă pereche în față cu Predoiu și ocaziile mari de gol au început să curgă la poarta Avântului! Prima dintre acestea a și fost valorificată în minutul 48 de Beșa care a reluat simplu, cu capul, în plasă, mingea centrată din lovitură liberă de Lupu: 1-2! A urmat mingea șutată de Lupu peste bară din poziție foarte bună, apoi, în minutul fotbal-cu-valea-marului-2160, Manu a centrat pentru Pădineanu la 10 metri de poartă, fără adversar, dar mingea trimisă de mijlocașul oaspeților a trecut tot peste bară. Un minut mai târziu, tot din careu Predoiu, a trimis peste transversală. În minutul 80, Pasăre a intrat vijelios pe dreapta și de lângă linia de fund a centrat pe jos iar Remus Popa, a deviat mingea cu călcâiul în gol și a închis meciul: 1-3! În toată partea a doua a meciului, jucătorii Avântului au încercat, cu mingi lungi, să surprindă apărarea formației pregătite de Vasile Burgă și Adrian Toma, însă apărătorii oaspeților au fost la post!
Echipa Focșaniului a fost susținută de o galerie mică, dar foarte activă venită de la Focșani. Pe banca tehnică a gazdelor ca antrenor secund s-a aflat fostul valoros fotbalist al Focșaniului, Cătălin Curteanu.
În etapa viitoare, CSM Focșani 2007 va juca acasă cu KSE Tîrgu Secuiesc, sâmbătă, 28 octombrie.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter