CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Liga Națională: CSM Focșani 2007 – CSM București 24-27 (12-12)

dsc_1168Formații:
CSM Focșani 2007: Cloșcă, Tevzadze, Marocico – Ragea – 1 gol, Gramatic, Silviu Rotaru – 1, Hagiu – 2, Popovici, Miroiu -1, Popa – 2, Țuțu, Mocanu – 1, Rață – 5, Pătru – 6, Sladic – 2, Năstăsie – 3.
CSM București: Sunjic, Hrastnic – 1 gol, Militaru, Georgievski – 1, Adrian Rotaru, Humet – 1, Ciobanu, Leonardo Santos – 1, Șomlea – 3, Szasz – 5, Negru – 3, Ramba – 2, Tioumentsev – 4, Onyejekwe – 2, Mănescu, Robledo – 4.
Partida dintre CSM Focșani 2007 și CSM București de vineri, 20 octombrie, din Sala Polivalentă, se anunța foarte disputată! Focșănenii câștigaseră acasă cu redutabilele echipe ale Călărașiului și Constanței în urma unor evoluții entuziasmante, de echipă solidă, stăpână pe mijloacele sale! Bucureștenii, cu o formație plină de mari jucători, erau în evidență revenire după startul nereușit de campionat și aveau nevoie de toate cele trei puncte pentru a-și securiza poziția în zona de play-off, de pe o poziție cât mai în dsc_1156față în clasament! Și a fost un meci cu o mare tensiune al cărui rezultat a stat în cumpănă pănă în ultimele minute, pentru că focșănenii au avut mai multe situații în care, marcând ar fi putut da un alt deznodământ întâlnirii!
Jocul a început sub semnul unui echilibru evident, și prima repriză s-a încheiat la egalitate, după 30 de minute scorul fiind egal, 12-12.
Începutul părții a doua a întâlnirii a adus desprinderea – care avea să se dovedească, decisivă, a oaspeților. Antrenorii l-au introdus în joc pe campionul mondial Robledo, pe care îl ținuseră pe bancă în prima repriză, și CSM București a ajuns după cinci minute la un avantaj de patru goluri: 16-12, iar golul din minutul 59, a redus diferența la trei gioluri, 24-27!
A fost o înfrângere dureroasă a unei echipe care a crezut în șansa ei, s-a bătut până în ultimele secunde pentru un rezultat bun, a avut determinare și a jucat foarte bine în cea mai mare a timpului.
dsc_1094dsc_1154Între spectatorii care au umplut din nou Sala Polivalentă s-a aflat și fostul jucător al Focșaniului, Adrian Băluț, venit de la Brașov să-și susțină foștii colegi de echipă!
În etapa următoare, la 5 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu Politehnica Timișoara.
 
 
Sponsori
reclama-ravenolreclama-edil-constructreclama-lex-protectreclama-atec-f

Facebook
WhatsApp
Twitter