Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal juniori – CSM Focșani 2007, locul 3 la turneul final al Cupei Hagi Danone!

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

Lotul CSM Focșani 2007: Roberto Ionescu, Andrei Chiriac, Theodor Dănilă, Rareș Fatu, Călin Badașca, Mario Epure, Lorenzo Stoica, Rareș Maeschi, Robert Necula, Robert Croitoru, Sebastian Moldoveanu, Alin Cherciu.

Antrenori, profesorii Mircea Lazăr și Valentin Stoian

Echipa de juniori U 12 a CSM Focșani 2007 a participat în perioada 30 mai – 3 iunie, la Constanța, la turneul final al Cupei Hagi Danone. A fost un turneu de elită care a avut la start cele mai bune șase echipe școlare, promovate în urma unor turnee zonale de calificare și cele mai bune șase formații de acest nivel din țară, între care și cea a CSM Focșani 2007, invitată ca urmare a rezultatelor obținute în timp în competițiile la care a luat parte.
În turneul de la Constanța, CSM Focșani a câștigat grupa B și a jucat în semifinale cu New Stars București de care a fost întrecută cu 3-1.
În celalată semifinală, Academia Hagi, care a câștigat turneul, a dispus cu 7-0 de Școala Miron Costin Galați. Locurile 3 și 4 au fost stabilite având ca reper golaverajul din semifinale, CSM Focșani 2007 revenindu-i locul 3!
Premierea a fost făcută Gheorghe Hagi și conducătorul de joc al Viitorului și fiul celui mai mare jucător al fotbalului românesc, Ianis Hagi.
Competiția a fost câștigată de Academia Hagi care va reprezenta România la Danone Nations Cup – campionatul mondial al copiilor U 12, în 2019.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn