Urmărește CSM Focșani 2007

Atletism – Claudia Prisecaru, medalie de bronz la Campionatele Internaționale ale României!

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

• La 22 iunie, sportiva de la CSM Focșani 2007 va concura pentru Selecționata Balcanică în Belarus, la Minsk

Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007, componentă a Lotului Olimpic de Tineret al României unde este pregătită de profesorul Cristian Orza, a concurat, pentru prima oară în acest an în proba în care este specialistă, 3000 metri obstacole.
Duminică, 3 iunie, Claudia a alergat la Cluj-Napoca, la Campionatele Internaționale de Atletism ale României unde s-a clasat a treia, după turcoaica Sumeyye Erol și Adela Paulina Bălțoi, de la Pandurii Tîrgu Jiu.
A fost a patra urcare a Claudiei Prisecaru pe podiumurile de premiere în acest an după ce a câștigat titlurile de campioană națională de sală la 1500 metri și 3000 metri tineret, și campioană națională univesitară în cele două probe și campioană națională universitară la 5000 metri.
Claudia, care în 2017 a opbținut un timp foarte bune la 3.000 obstacole cu care a ocupat locul al patrulea la Campionatul European de Tineret a fost inclusă de Federația Balcanică de Atletism în Selecționata Balcanilor care va participa la Minsk, la 22 iunie la un concurs foarte puternic. la care vor fi prezenți atleți din Selecționata țărilor baltice, valoroasa Selecționată a Ucrainei, echipa Belarusului și Selecționata Balcanică.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn