Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru, debut la U 16 cu sfert de finală și semifinală de turneu european!

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

Maria-Daciana Ciubotaru, talentata jucătoare de tenis de la CSM Focșani 2007, care încă nu a împlinit 13 ani și jumătate, a debutat la U 16 odată cu participarea la ”Viva Trophy”, turneu european de categoria a 3-a, ale cărui jocuri au avut loc săptămâna trecută, la Galați. În proba de simplu, Maria a jucat un sfert de finală după ce a trecut cu 6-3, 6-4 de Ana-Maria Zamfir și cu 6-0, 6-3, de rusoaica Polina Skopintseva. În sferturi, sportiva de la CSM Focșani 2007 a fost întrecută cu 6-0, 6-1 de Sara Popa, favorita nr. 1, sportiva care avea să câștige Viva Trophy.
În proba de dublu, în pereche cu Alexia Trașcă, Maria Ciubotaru, favorită nr. 4 a jucat semifinala, pe care a pierdut-o la mare luptă, 6-0, 5-7, 4-10, în fața perechii Bianca Bulat/Polina Skopintseva. În turul anterior, Maria și Alexia câștigaseră cu 6-3, 6-4 întâlnirea cu Irina-Ioana Iurea/Sabina-Maria Iurea.
Maria Ciubotaru, parte a Team Head!
La 25 mai 2018, Maria Ciubotaru posta pe pagina sa de facebook: ”Primul contract alaturi de Team Head! Mulțumesc Head pentru suportul acordat!” Altfel spus, sportiva de la CSM Focșani 2007 este parte a familei Team Head, ”combinația a tot ceea ce reprezintă valorile HEAD, incluzând jucătorii de top juniori, cei mai buni sportivi din lume, antrenorii …”, cum este precizat pe site-ul Team Head. Este vorba despre un program global de sponsorizare care vizează promovarea tinerilor jucători talentați din întreaga lume.
Pe același site al Team Head este făcută următoarea prezentare ”Pentru a avea succes în lumea tenisului, jucătorii talentați au nevoie de mai mult decât cel mai bun echipament. Ei au nevoie de cei mai buni antrenori, modele de pregătire și de îndrumare pentru a-și atinge obiectivele. …Noua echipă HEAD asigură faptul că jucătorii noștri beneficiază de parteneriate cu cunoscuți antrenori precum Bob Brett și Emilio Sanchez, care oferă acces la cele mai bune facilități de formare din întreaga lume… Multe vedete de top care au jucat în Pro Tour au trecut prin acest program. Jucători precum Novak Djokovic, Andy Murray și vedeta în ascensiune, Alexander Zverev sunt toți foști membri ai programului Junior HEAD Team. Ei susțin valorile echipei HEAD, împărtășindu-și cunoștințele și experiența!”
Maria-Daciana Ciubotaru este de două ori medaliată – la 12 ani și la 13 ani – a ”Ten-Pro Global Junior Tour” de la Movistar, în Insula Mallorca în Spania, în 2017

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn