Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal – CSM Focșani 2007 – Olimpic Cetate Rîșnov 1-0 (0-0)

· 2 ore ·

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru (46 Dediu), Panaite, Beșa, Mihai – Budeanu (64 Remus Popa), Salaoru, Negoescu (46 Lupu), Manu – Predoiu, Pasăre (79 Pădineanu).
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma.
CSM Focșani 2007, a câștigat meciul disputat sâmbătă, 12 mai, pe stadionul Milcovul, în compania Olimpic Cetate Rîșnov.
Întâlnirea a început cu atacuri în serie ale focșănenilor la poarta Rîșnovului. În minutul 8, Pasăre a sprintat pe stânga, și-a depășit adversarul, a intrat în careu, dar a centrat prea scurt și apărarea oaspeților a respins. În minutul 14, Mihai venit din stânga spre centru a șutat la vinclu, de unde portarul oaspeților, Mihok a respins în corner, așa cum avea să o facă și la mingea șutată din dreapta de Budeanu. În minutul 26, Pasăre a fost lansat în zonă centrală a pătruns în careu unde un apărător advers l-a ajuns și deposedat de minge car a ajuns în corner. După lovitura de colț, Beșa a deviat cu exteriorul din patru metri, dar Mihok a reținut! În minutul 31, Predoiu l-a lansat în zonă centrală pe Manu al cărui șut a trimis mingea foarte aproape de vinclul porții adverse. În minutul 43, o fază prelungită în careul Cetății i-a avut la șut pe Predoiu și Pasăre, dar mingea parcă nu a vrut să intre în poarta adversarilor, pentru ca în minutul 44, șutul puternic, pe jos, al lui Negoescu să fie respins greu de Mihok.
Repriza a doua a fost mult mai echilibrată ca posesie a mingii și mai săracă în situații de gol cu adevărat periculoase. În minutul 73, după o fază prelungită în jumătatea oaspeților, Lupu i-a trimis mingea lui Pasăre, acesta a săltat-o pentru Remus Popa care a reușit cu stângul un lob de toată frumusețea peste Mihoc, ieșit puțin din poartă și a făcut un 1-0 mai mult decât meritat! Oaspeții au mutat jocul în jumătatea CSM Focșani 2007 și, în mintul 83, Leonte a reluat cu capul razant cu transversala porții lui Lazăr. În faza imediat următoare, râșnovenii au avut mingea în mijlocul careului focșănean, dar apărarea supraaglomerată a gazdelor a respins, mingea a ajuns la Predoiu care l-a lansat pe Remus Popa iar marcatorul golului focșănenilor a sprintat cu Stăncuțu în spate, l-a driblat pe Mihok a trimis spre poarta goală, însă fundașul care îl talonase a ajuns și a respins în corner.
În etapa următoare, sâmbătă, 19 mai, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la Sporting Liești.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn