CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

CSM Focșani 2007 are noi antrenori ai echipelor de handbal seniori și volei!

Comunicat de presă
Comitetul director al CSM Focșani 2007 a decis următoarele:
– Eliberarea – la cererea acestuia, din funcția de antrenor principal – neretribuit, al echipei de handbal seniori, participantă la campionatul Ligii Naționale a profesorului Viorel Ciubotaru.
– Numirea în funcția de director tehnic – manager general al echipelor de handbal ale CSM Focșani 2007 a profesorului antrenor Viorel Ciubotaru, care este și directorul clubului.
– Numirea, în urma stabilirii relațiilor contractuale, a profesorului Sandu Iacob în funcția de antrenor principal al echipei de seniori a CSM Focșani 2007, participantă la campionatul Ligii Naționale.
– Comitetul Director al CSM Focșani 2007 apreciază în mod deosebit munca antrenorului Viorel Ciubotaru care a început în 2012 un proiect de dezvoltare a handbalului la club și de creștere a valorii echipei care a condus la promovarea în Liga Națională în 2015 și clasarea echipei pe poziția a 10-a a clasamentului, în afara locurilor de baraj pentru rămânerea în Ligă, la finalul ediției de campionat 2017-2018.

– Eliberarea – la cerere, din funcția de antrenor – neretribuit – al echipei de volei a CSM Focșani 2007 și trecerea în funcția de director tehnic al echipei a profesorului Marian Rădulescu.
– Numirea, în urma stabilirii relațiilor contractuale, a profesoarei antrenoare Elena Bontaș în funcția de antrenor principal al echipei de volei a CSM Focșani 2007.
– Comitetul director al CSM Focșani 2007 apreciază în mod deosebit munca profesorului Marian Rădulescu, vreme de peste 10 ani, la conducerea echipei de volei care a avut, în această perioadă, și o promovare în prima ligă a României.
– Comitetul director al CSM Focșani 2007 urează succes tehnicienilor clubului în noile funcții, astfel încât să fie îmbunătățită în continuare activitatea clubului sportiv al Municipiului Focșani.
Petrică BUTUC, ofițer de presă al CSM Focșani 2007
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter