Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Liga Națională – CSU Suceava – CSM Focșani 2007 25-24 11-13), dar focșănenii nu vor juca în barajul pentru rămânerea în Ligă!

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Echipa CSM Focșani 2007: Cloșcă, Marocico, Tevzadze – Ragea, Gramatic, Hagiu – 4, Moisă, Popovici, Miroiu, Popa, Mocanu – 5, Rață – Eros – 6, Pătru – 3, Sladic – 5, Năstăsie – 1.
Echipa Focșaniului a jucat, sâmbătă, 12 mai, cu CSU Suceava, în deplasare, penultimul meci al play-out-ului Ligii Naționale de handbal masculin. Handbaliștii pregătiți de profesorii Viorel Ciubotaru, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte au condus din primele până în ultimele trei minute, având la pauză un avans de două goluri, iar cu trei minute înainte de final, un gol în plus față de gazde. Au avut și cinci goluri avantaj, la 17-12 pentru ei și părea că nu mai pot pierde victoria. Până la final, plusul de goluri a fost anulat de gazde în fața unei echipe a Focșaniului relaxată după ce a aflat că la Vaslui CSM Făgăraș a pierdut. Și că, la baraj vor merge vasluienii și făgărășenii. Dincolo de înfrângerea de la Suceava rămâne performanța echipei focșănene care, în al treilea an de participare la campionatul Ligii Naționale, nu mai este nevoită să joace baraj pentru a se menține în primul eșalon handbalistic al României.
Obiectivul stabilit de conducerea clubului și a echipei la începutul campionatului a fost, astfel, îndeplinit!
Focșănenii mai au de jucat din play-out un meci. Cel de sâmbăta viitoare, din Sala Polivalentă, cu HC Vaslui, când își vor lua la revedere la de senzaționalii lor susținători cărora se vor strădui să le ofere – în compania unei alte formații valoroase – un spectacol handbalistic de zile mari, așa cum merită.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn