Urmărește CSM Focșani 2007

Claudia Prisecaru a câștigat „Eurocross-ul Vrancei”!

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

Manifesările Zilei de 9 mai, Zua Europei, la Focșani au debutat la ora 10.00 cu tradiționala competiție „Eurocross-ul Vrancei”. Startul s-a dat la Mausoleul Eroilor din municipiul Focșani, iar finish-ul și premierea câștigătorilor au avut loc în Piața Unirii. La eveniment au participat peste 100 de persoane, participanții clasați pe primele trei locuri la femei și bărbați, dar și cel mai tânăr și cel mai vârstnic participant fiind premiați de Consiliul Județean Vrancea. La final, au fost recompensați cu premii în bani, cu diplome și medalii, cei mai buni alergători: Băieți: Locul 1 – Vasiliu Mihai Răzvan, Focșani – 150 euro; Locul 2 – Melinteanu Nicolae, Cîmpineanca – 100 euro; Locul 3 – Furdui Marius, Panciu – 50 euro. Fete: Locul 1 – Prisecaru Claudia, Focșani – 150 euro; Locul 2 – Ilinoiu Corina, Focșani – 100 euro; Locul 3 – Olaru Ana Maria, Focșani – 50 euro.

Cel mai tânăr participant a fost Laurențiu Dobîndaș, 7 ani, Andreiașu, care a primit 50 euro, iar cel mai vârstnic participant a fost Cristian Vasile, 62 ani, Focșani, care a primit tot 50 euro.
Târgul Ofertelor Școlare, desfășurat în Piața Unirii din Municipiul Focșani, s-a bucurat de o prezență numeroasă, plină de energie și entuziasm, a elevilor de la mai multe unități școlare din Județul Vrancea, care și-au prezentat oferta școlară.
Text și foto, Monitorul de Vrancea
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn