Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Liga a III-a –Csikszereda Miercurea Ciuc – CSM Focșani 2007 4-1 (2-1)

CSM Focșani 2007 oficial a distribuit o postare.
Publicat de Petrica Butuc · 18 minute ·
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

Formația CSM Focșani 2007: Dogaru – Săpunaru, Beșa, Salaoru, Mihai – Lupu (46 Pasăre), Negoescu, Chivu, Budeanu (64 Pădineanu) – Manu (75 Dediu), Predoiu (70 Remus Popa). Rezerve neutilizate: Apenciucesei, Panaite, Parlac.

CSM Focșani 2007 a pierdut partida disputată miercuri la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda. Focșănenii au făcut o primă repriză bună, în care și-au creat câteva situații de gol dintre care au fructificat una, în minutul 14, când au și deschis scorul prin Budeanu care a preluat mingea primită în adâncime de la Predoiu și a trimis-o în plasa porții lui Horvat. Mai devreme, în minutul 10, Bajko șutase puternic de la 22 de metri, dar Dogaru a apărase. Portarul focșănean nu a mai avut ce face în minutul 17, când Bajko a transformat lovitura de pedeapsă acordată pentru un presupus fault în careu al lui Săpunaru, și nici în minutul 20, când Gyorgyi a transformat în gol lovitura liberă primită de echipa gazdă în urma altui fault al lui Săpunaru. Oaspeții au avut șansa egalării în minutul 28, dar Manu, pătruns în viteză spre poarta gazdelor a șutat peste transversală.
Partea a doua a întâlnirii a fost, până în minutul 75, echilibrată, cu ocazii de gol de ambele părți. În minutul 52, Fabio a șutat din lateral și Dogaru a respins, Chivu având apoi o intrare decisă spre poarta harghitenilor, fără a-l putea învinge pe Horvat, în minutul 58, Magyary a reluat cu capul peste poartă mingea centrată de Bajko. În minutul 70, Mihai a bătut foarte bine o lovitură liberă, mingea a fost scoasă de la rădăcina barei de portarul gazdelor, iar un minut mai târziu, Manu a driblat toți adversarii pe care i-a întâlnit a șutat, însă și de data asta portarul din Miercurea Ciuc a apărat. În minutul 75 și în minutul 83, Eder a speculat erori individuale ale apărătorilor focșăneni și a dus scorul la un 4-1 departe de realitatea jocului. Între golurile lui Eder, Pasăre a scăpat în situație de unu la unu cu Horvat, dar mingea șutată de el l-a lovit pe portarul advers!
Sâmbătă, 12 mai, de la ora 18,00, CSM Focșani 2007 va avea ultimul meci din campionat de pe teren propriu, cu Olimpic Cetate Rîșnov.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn