CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Baschet U 20 – Argint sau bronz pentru focşăneni?

DSCN0057Răspunsul, joi, după întâlnirea dintre CSM Focşani 2007 şi VIPO Bucureşti!
Partida se va disputa la Arena de Baschet, de la ora 13,00, în încheierea final fourDSCN0041
Mâine de la ora 13,00, la Arena de Baschet, la Bucureşti, în încheierea Final four U 20 la baschet băieţi, se vor întâlni pentru a se stabili cine va câştiga medaliile de argint şi cine pe cele de bronz, CSM Focşani 2007 şi VIPO Bucureşti.
Astăzi, în ziua a doua a turneului final, U Mobitelco Cluj-Napoca a întrecut pe CSM Focşani 2007 cu 107-72, după ce, la jumătatea meciului, diferenţa era de doar nouă puncte. Profesorii Petruţ Mihai şi Mircea Petrişor şi-au menajat elevii în partea a doua a meciului în vederea disputei pentru locurile al doilea şi al treilea ale Campionatului. A fost o estimare realistă a şanselor de a trece de clujeni, a căror valoare nu permitea altă candidată pentru titlul naţional, pe care şi l-au şi adjudecat!
În partida dintre VIPO şi Dinamo Bucureşti, prima formaţie avea, după două sferturi, un avantaj de 20 de puncte pe care şi l-au conservat şi în sfertul al treilea, dar ca şi în întâlnirea cu CSM Focşani 2007, dinamoviştii au revenit puternic spre final. S-au oprit, însă, la nouă puncte distanţă de adversari şi au ieşit din cursa pentru medalii! Scor, VIPO – Dinamo Bucureşti 68-59!

Facebook
WhatsApp
Twitter