Urmărește CSM Focșani 2007

Zilele Municipiului Focşani cu mult sport!

DSCN9191DSCN9403DSCN4228Zilele Municipiului Focşani au avut în program, şi în acest an, mai multe evenimemte sportive cu o participare numeroasă a unor sportivi consacraţi, dar şi a multor copii şi juniori, ca şi a unor focşăneni iubitori ai sportului, dar care nu practică o astfel de activitate în mod organizat, ca sportivi legitimaţi.

Startul competiţiilor sportive l-au dat jucătorii de futsal care s-au întrecut, vineri, în Sala Polivalentă. În finală s-au întâlnit Progresul Focşani şi FC Focşani. Victoria a revenit, aşa acum era de aşteptat, divizionarilor A care au tratat meciul ca pe unul foarte important şi s-au impus cu 11-1! DSCN9219Tot vineri, judoka s-au întâlnit pentru pregătire şi întreceri în Sala LPS DSCN9194Focşani, sub supravegherea antrenorilor Marinel Palade şi Iulian Surlă.

Sâmbătă boxerii de la CS Unirea au primit vizita colegilor şi prietenilor de la Voinţa Oneşti. După întreceri spectaculoase, în Sala CS Unirea, gazdele s-au impus, câştigând şi premiile oferite de Consiliul Local Focşani, prin Primărie, primii clasaţi fiind: 1 – Vasile Nedelcu; 2 – Mariuas Potop; 3 – George Bululete; cel mai DSCN9400tehnic sportiv a fost declarat Mădălin Potop. Toţi aceşti boxeri sunt legitimaţi la CS Unirea.

Duminică, aşa cum se întâmplă la competiţiile organizate în Grădina Publică foişorul şahiştilor a fost plin de concurenţi, la competiţia de tip open organizată în Zilele Muncipiului Focşani.

În sfârşit, în Piaţa Unirii, unde conducerea CSM Focşani 2007 a montat două panouri special comandate pentru această ocazie, 14 echipe – şapte cu jucători sub 14 ani şi şapte, cu juniori şi seniori, s-au întrecut la competiţia de baschet în trei. Au evoluat în Piaţa Unirii câţiva jucători care au dat culoare şi consistenţă baschetului focşănean în ultimii ani – Cătălin Petrişor, fraţii Dincă, fraţii Neguroiu, Vasile Pârvu, Sorin Seciu, Lucian DSCN9394DSCN9457Ţibârnă, Radu Vârnă, Cătălin Tănase, Bogdan Vulpoiu. După întreceri care au generat un frumos spectacol, apreciat de spectatori, juniorii şi seniorii şi-au stabilit ierarhia: „Domnişoarele”, în componenţa Ionuţ Neguroiu, Seciu, Vulpoiu şi Vârnă, urmate de „Măgura”, alcătuită din Petrişor şi cei trei fraţi Dincă şi de DSCN9428„Planeta Moldova”, în alcătuirea Ţibârnă, Andrei Neguroiu, Pârvu. Şi cei mici au avut o ierarhie, care nu era definitivată atunci când autorul acestui articol a plecat spre alt loc de întreceri sportive. Oricum şi la categoria sub 14 ani întrecerile au fost foarte disputate!

Competiţiile la toate disciplinele sportive din „Zlele muncipiului Focşani” s-au finalizat pentru cei mai merituoşi concurenţi cu clasamente, dar şi cu diplome şi premii în bani. De organizarea tuturor întrecerilor s-a ocupat CSM Focşani 2007, clubul Consiliului Local şi al Primăriei municipiului Focşani.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn