Urmărește CSM Focșani 2007

Volei – Test util pentru voleibalistele Focşaniului!

DSCN4864CSM Focşani 2007 – CSU Galaţi 2-3

CSM Focşani 2007: Buzilă, Coman, Mogozsan, Taşkiran,DSCN4830 Cimpoeşu, Zwiru, Boantă, Ciucă, Mocanu, Cârlan.

Sâmbătă, de la ora 11,00, în Sala sporturilor din Mărăşeşti, s-au întâlnit, într-un meci de pregătire, cu două săptămâni înaintea începerii campionatului, voleibalistele de la CSM Focşani 2007 şi CSU Galaţi, vechi şi bune cunoştinţe. Indiferent de componenţa seriei în care s-au aflat de-a lungul timpului, echipele din Focşani şi Galaţi au fost colege, îşi ştiu foarte bine potenţialul, iar orice întâlnire dintre ele, ca o raportare laDSCN4876 puncte de reper bine definite, le-a putut oferi celor doi antrenori Marian Rădulescu şi Ileana Berdilă, indicii clare despre nivelul atins înaintea intrării în competiţii. Partida de la Mărăşeşti, din perspectiva profesorului Marian Rădulescu, a fost lămuritoare pentru aşezarea jucătoarelor pe posturi în DSCN4849formaţia de bază cu care CSM Focşani va începe ediţia de campionat 2014-2015. Din echipa focşăneană a lipsit Alexandra Blaga, accidentată.

Meciul dintre CSM Focşani 2007 şi CSU Galaţi a început cu sprintul gălăţencelor spre victoria în primul set şi erorile din jocul focşănencelor. În următoarele patru seturi – câştigate câte două de fiecare echipă, voleibalistele Focşaniului şi-au reglat relaţiile de joc, profesorul Rădulescu a mutat până a găsit formula cea mai competitivă şi întâlnirea s-a încheiat cu 3-2 pentru oaspete.

Campionatul va începe la 18 octombrie, când CSM Focşani va juca, în Sala Polivalentă din Focşani, în compania CSV 2004 Tomis Constanţa.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn