CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Volei – Test util pentru voleibalistele Focşaniului!

DSCN4864CSM Focşani 2007 – CSU Galaţi 2-3

CSM Focşani 2007: Buzilă, Coman, Mogozsan, Taşkiran,DSCN4830 Cimpoeşu, Zwiru, Boantă, Ciucă, Mocanu, Cârlan.

Sâmbătă, de la ora 11,00, în Sala sporturilor din Mărăşeşti, s-au întâlnit, într-un meci de pregătire, cu două săptămâni înaintea începerii campionatului, voleibalistele de la CSM Focşani 2007 şi CSU Galaţi, vechi şi bune cunoştinţe. Indiferent de componenţa seriei în care s-au aflat de-a lungul timpului, echipele din Focşani şi Galaţi au fost colege, îşi ştiu foarte bine potenţialul, iar orice întâlnire dintre ele, ca o raportare laDSCN4876 puncte de reper bine definite, le-a putut oferi celor doi antrenori Marian Rădulescu şi Ileana Berdilă, indicii clare despre nivelul atins înaintea intrării în competiţii. Partida de la Mărăşeşti, din perspectiva profesorului Marian Rădulescu, a fost lămuritoare pentru aşezarea jucătoarelor pe posturi în DSCN4849formaţia de bază cu care CSM Focşani va începe ediţia de campionat 2014-2015. Din echipa focşăneană a lipsit Alexandra Blaga, accidentată.

Meciul dintre CSM Focşani 2007 şi CSU Galaţi a început cu sprintul gălăţencelor spre victoria în primul set şi erorile din jocul focşănencelor. În următoarele patru seturi – câştigate câte două de fiecare echipă, voleibalistele Focşaniului şi-au reglat relaţiile de joc, profesorul Rădulescu a mutat până a găsit formula cea mai competitivă şi întâlnirea s-a încheiat cu 3-2 pentru oaspete.

Campionatul va începe la 18 octombrie, când CSM Focşani va juca, în Sala Polivalentă din Focşani, în compania CSV 2004 Tomis Constanţa.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter