CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Volei Divizia A2 – play off – Fetele Focşaniului merg mai departe!

DSCN6622CSM Focşani 2007 – Pro Volei Botoşani 3-0 (25-14, 25-9, 25-10)

Formaţii

CSM Focşani 2007: Adina Samoilă Sava, Rositsa Kirilova, Elena Mogozsan, Ana Maria Cimpoeşu, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Alexandra Blaga, Alexandra Bîrgăoanu, Georgia Cristina Botezatu, Alexandra Ciucă, Ana Boantă, Mihaela Cîrlan.

Pro Volei Botoşani: Adelina Budăi-Ungureanu, Florina Murariu, Raluca Ţical, Antonia Musteaţă, Alexandra Delişcu, Karina Murariu, Mădălina Iacobiţă, Larisa Vasilică, Larisa Tărnăuceanu, Ana Maria Precol.

DSCN6633A doua partidă a primei faze a play-off-ului seriei Est a Campionatului Diviziai A2 de volei feminin, disputată în Sala Polivalentă, începând cu ora 11,00, între CSM Focşani 2007 şi Pro Volei Botoşani a durat mai puţin de o oră. Dacă sâmbătă seara echipa de junioare a Botoşaniului reuşise un punctaj bun în primul set, de această dată gazdele au luat jocul în serios de la primele mingi şi urmarea a fost logică: CSM Focşani 2007 a câştigat setul prin la 14, iar pe următoarele, la 9 şi la 10. Oaspetele au arătat că alcătuiesc o formaţie promiţătoare, care poate spune ceva în întrecerea junioarelor, însă competiţia senioarelor este peste puterile lor! Echipa focşăneană are, în acest moment, un joc bine articulat, are determinare, are valoarea necesară pentru a intra în faza a doua a play-off-ului cu dreptul de a revendica unul din locurile ce permit participarea la barajul pentru promovarea în A1.

Play-off-ul va avea loc în zilele de 29, 30 şi 31 martie în organizarea unui club ce va fi stabilit în urma licitaţiei de marţi de la Federaţia Română de Volei. CSM Focşani 2007 va participa la licitaţie şi, aşa cum a declarat directorul clubului, profesorul Marian Rădulescu, speră să şi câştige asftel încât, la sfârşitul săptămânii viitoare, focşănenii să vadă volei de bună calitate la ei acasă, în Sala Polivalentă.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter