Urmărește CSM Focșani 2007

Volei – Divizia A2 – Joc spectaculos şi victorie pentru Focşani!

DSCN6305CSM Focşani 2007 – CTF Mihai I Bucureşti 3-0 (25-20, 25-21, 25-20)

Formaţii

CSM Focşani 2007: Andeea Buzilă, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Iulia Stoica, Mihaela Taşkiran, Andreea Matei, Adina Samoilă-Sava, Camelia Lăzăroiu, Daria Goriaeva, Alexandra Ciucă, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan.

CTF Mihai I Bucureşti: Diana Ariton, Elena Petroşanu, A Rin Jeong, A Ran Jeong, Valentina Luţu, Lavinia Andronache, DSCN6316Claudia Lupescu, Simona Bebe, Gabriela Gheorghe, Bianca Muşătoiu, Mihaela Dinu, Andreea Grosu.

Voleibalistele de la CSM Focşani 2007 şi CTF Mihai I Bucureşti au oferit sâmbătă, 6 februarie, publicului din Sala Polivalentă, o dispută spectaculoasă, de bună calitate, la capătul căreia gazdele s-au impus în trei seturi. CTF Mihai I a venit la Focşani cu nouă jucătoare din lotul Rapidului Bucureşti, din Divizia A1, într-o componenţă asemănătoare cu cea din tur, când au câştigat pe teren propriu. De această dată, avizate de forţa de joc a DSCN6301oaspetelor, şi cu plusul adus de Daria Goriaeva, care nu a evoluat în meciul de la Bucureşti, fetele Focşaniului şi-au tratat cu atenţie adversarele cărora nu le-au lăsat decât iluzia că pot repeta isprava de la finalul anului trecut. În primul set, gazdele au condus de la început până la sfârşit, diferenţa de scor ajungând la 9 puncte (19-10), după care bucureştencele s-au apropiat la 4 puncte (24-20), dar setul s-a încheiat la mingea următoare. În setul al doilea, CTF Mihai I a condus până la 17-18, dar finalul a aparţinut, cu claritate CSM Focşani 2007 care a finalizat cu 25-21. Formaţia oaspete a ţinut aproape de gazde în setul al treilea, dar la 17-17, focşănencele cu Daria Goriaeva la serviciu au făcut cinci puncte consecutiv, apoi şi-au împărţit cu adversarele următoarele puncte până la 24-20, după care Delia Lăzăroiu, din extrema stângă, a pus mingea pe parchetul terenului bucureştencelor şi a încheiat setul şi meciul.

DSCN6320CSM Focşani a jucat ca o echipă sudată, în creştere de calitate a exprimării în teren. Profesorul Marian Rădulescu apreciază că formaţia pe care o pregăteşte are un potenţial mult peste ceea ce a arătat până acum şi că, până la etapa a doua a play-off-ului, forţa de joc a acesteia va creşte mult, pe măsură ce va avea jocuri în picioare. Echipa va merge în cantonament la Gheorgheni pentru şase zile, timp în care va avea două partide de pregătire la Târgu Mureş. Sâmbăta viitoare, va fi meciul cu Top Volei 05 Constanţa, din prima etapă a play-off-ului, urmat de un al doilea joc din play-off, prima etapă, tot cu formaţia constănţeană, apoi alte partide de pregătire înaintea etapei a doua a play-off-ului, cea care contează cu adevărat şi în care cele mai bune patru echipe ale seriei Est se vor bate pentru două locuri ce duc la barajul de promovare în Divizia A1.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn