Urmărește CSM Focșani 2007

Volei – CSM Focşani 2007 a revenit din cantonament!

DSCN1841DSCN2709Voleibalistele de la CSM Focşani 2007 au fost, în al doilea cantonament al intersezonului, la Cacica, în judeţul Suceava, unde au avut condiţii foarte bune de antrenamente. Profesorul Marian Rădulescu a organizat un program specific perioadei – cu aproape două luni înaintea startului campionatului – care a cuprins, zilnic, DSCN1952pregătire fizică pe colinele din zonă, antrenament la sală, cu mingea, bazin, saună şi sală de forţă. De săptămâna viitoare, echipa va continuaDSCN2057 lucreze la Sala Polivalentă din Focşani sau în sala de sport de la Mărăşeşti, astfel încât primul joc din noul sezon competiţional să o găsească în cea mai bună formă de concurs. Profesorul Marian Rădulescu are în program şi disputarea unor partide amicale, posibil cu CSU Galaţi, partener tradiţional de antrenamente şi o formaţie din Bucureşti, dintre cele care evoluează în divizia A2.

Lotul formaţiei a fost conturat, fiind în discuţie doar acoperirea postului de ridicător pentru care există soluţii în lotul actual, dar este foarte posibil să fie adusă o ridicătoare specializată.

DSCN2585Au fost la pregătire, la Cacica, Mihaela Taşkiran, Romina Coman,DSCN2628 Elena Mogozsan, Ana Maria Cimpoeşu, Ana Boantă, Alexandra Ciucă, Adreea Buzilă, Mihaela Cîrlan, Mălina Zwiru, Iulia Stoica, Paula Cadar, Otilia Apreotesei. Din lot mai face parte şi Alexandra Blaga, care se pregăteşte cu o formaţie din Austria unde va juca din anul viitor, după terminarea junioratului, dar care va veni la echipă pentru campionatul 2014-2015.

Mălina Zwiru, încă junioară, a revenit la CSM Focşani 2007 de la CSM Bucureşti unde a jucat un sezon şi jumătate. Andreea Buzilă este din judeţul Suceava, a terminat în această vară junioratul, a jucat la CSM Bucureşti, de unde a fost împrumutată la Miroslava pentru care a jucat – foarte bine, în sezonul trecut, iar acum va juca, tot cu împrumut, la CSM Focşani 2007. Paula Cadar şi Otilia Apreotesei sunt din Oneşti, junioare, sunt legitimate la LPS – CSM Focşani 2007 pentru care au evoluat în sezonul trecut în Campionatul naţional de junioare.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn