Urmărește CSM Focșani 2007

Va fi reînființată secția de fotbal la CSM Focșani 2007!

  • DSCN7499Consiliul Local Focșani a aprobat astăzi proiectul in ițait de primarul Cristi Misăilă pentru reînființarea secției de fotbal la CSM Focșani 2007 și reînființarea echipei de fotbal!

Consiliul Local al Municipiului Focșani a aprobat, în ședința sa din 28 iulie,  proiectul de hotărâre inițiat de primarul Muncipiului Focșani pentru reînființarea secției de fotbal la Clubul Sportiv Minicipal Focșani 2007, urmată de reînființarea unei echipe de fotbal a municipiului.
Primarul Cristi Misăilă a declarat că în aceasta a fost una dintre dorințele exprimate de unii cetățeni în campania electorală și că în acest mod răspune acelei propuneri și își onorează promisiunea făcută atunci!
Noua echipă va începe de la nivelul Ligii a IV-a și în măsura în care va face performanță va fi susținută în continuare!
Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 a fost desființată în 2012 în urma unei hotărâri a FR Fotbal prin care cluburile de drept public nu mai aveau voie să aibă echipe de fotbal. Ulterior, în 2014, FR Fotbal a revenit asupra acelei hotărâri.
Tot în ședința din 28 iulie, Consiliul Local a aprobat ca din Comitetul director al CSM Focșani 2007 să facă parte consilierii locali Petruț Mihai și Emanuel Gongu, iar ca reprezentant al comunității a fost desemnat fostul consilier local și membru, din această calitate, al structurii de conducere a clubului, Gabriel Pădineanu.

În imagine, pe Milcovul, înaintea unuia dintre ultimele sale meciuri, echipa din 2012 a CSM Focșani 2007.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn