Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru, dublă învingătoare la Constanța!

  • Sportiva de la CSM Focșani 2007 a câștigat proba individuală și dublul în ”Cupa Bright Știința” din Circuitul național FRT, la 12 ani

Maria Ciubotaru, 28 iulie 2016 2”Cupa Bright Știința” din Circuitul Național FRT, concursul de categoria A de băieți și fete de 12 ani de la Maria Ciubotaru, 28 iulie 2016Constanța, avut ca vedetă incontestabilă pe Maria-Daciana Ciubotaru. Jucătoare al cărei mare talent este confirmat și prin rezultatele de la această competiție, Maria este legitimată la CSM Focșani 2007 unde este pregătită de profesorul Răzvan Bucuroiu. 
În proba de simplu, sportiva focșăneană a reușit o impresionantă serie de cinci victorii, obținute fără să piardă vreun set. Între învinsele sale s-au aflat trei capi de serie – în ordine, nr. 7, Carmen Herea, de la Constanța, în optimi, nr. 6, Luana Florea de la Dorohoi, în semifinală și nr. 1, Ioana-Maria Secară, de la Iași, în finală!
La dublu, în pereche cu Ioana-Maria Secară, Maria a câștigat concursul după meciul cu perechea cotată cu prima șansă în Cupă. Rezultat:Maria Daciana Ciubotaru, CSM Focșani 2007/Ioana-Maria Secară CS TC Coreco Iași – Sofia Ciobică, LPS-CSS Constanța/Ioana-Teodora Sava, Clubul Sportiv Vektor 6-3, 6-3!
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn