Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru, finală la dublu și sfert de finală la simplu la Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy, în Spania!

Maria Daciana Ciubotaru, talentata jucătoare de tenis de la CSM Focșani 2007 a încheiat săptămîna trecută jucând finala probei de dublu a turneului U 16 de categoria a 2-a ”Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy” de la Palmanova, Calvia, în Spania. Până în finală, Maria Ciubotaru, în pereche cu Floriana Popovici, a trecut cu 6-3, 6-2 de Ema Kovacevici, din Belgia/Oliwia Orlinska, din Polonia, cu 1-0, retragere de Alice Battesti/Georgia Kalamari din Franța, cu 6-4, 6-0 de Gloria Alogo Piuqeras/Sara Dols din Spania. În ultimul act al probei, cele două fete din România au fost întrecute cu 6-2, 2-6, 10-5 de Ninova Miroslavova, din Estonia/ Isabella Righi, din Italia.

În proba de simplu, Maria a trecut în primele două tururi cu 6-3, 4-6, 6-2 de Sierra Ramos, din Spania și cu 3-6, 6-3, 6-0, cu Alice Battesti din Franța iar în sferturile de finală a fost depășită cu 7-5, 6-4 de Sara Dols din Spania.

Cu puțin timp înainte de Guillermo Vilas Tennis Academy Trophy, începând cu 27 octombrie, Maria Ciubotaru participase la turneul U 16 de categoria 1 de la Sanxenxo (Pontevedra), tot în Spania, unde a trecut de primul tur și la simplu și la dublu, iar în iulie acest an a concurat cu rezultate bune și foarte bune la Campionatul European U 14, în Cehia, la Dema Cup, la Sofia, și a reprezentat România la Zona A G 14 2019 a European Summer Cups.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn