Urmărește CSM Focșani 2007

Atletism – Claudia Prisecaru – bronz cu echipa de tineret a României la Campionatul Balcanic de cros!

 

*În decembrie, campioana de la Focșani va concura la Campionatul European de cros

Campionatul Balcanic de Cros care a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie, la Berane, în Muntenegru, i-a adus foarte valoroasei și polivalentei atlete Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007, o nouă medalie care se adaugă unui palmares impresionat! Sportiva pregătită de profesorul Cristian Orza a obținut în proba de tineret – U 23, medalia de bronz cu echipa României din care au mai făcut parte Cristina Mihaela Bălan și Oana Diana Miruna Ivăncescu. România a fost devansată în clasament de Ucraina și Turcia. În proba de simplu, Claudia Prisecaru s-a clasat pe locul al cincilea după turcoaica Bahar Atalay și ucrainencele Bohdana Semionova, Viktoria Shkurko și Yaroslava Yasterb.

Claudia este campioana de tineret a României la cros în acest an, dar este specialistă a probei de 3000 metri obstacole unde este campioana de tineret și senioare a României și medaliată cu bronz în acest an la Campionatul European de tineret!

Claudia, care se pregătește cu Lotul Națonal al României la Băile Felix, va alerga la 8 decembrie la tineret, la Campionatul European de cros care va avea loc la Lisabona, în Portugalia.

Share
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn