Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – Maria Daciana Ciubotaru, dublu învingătoare în Cupa Iașiului – Vergilius – Rodotex!

  • Sportiva de la CSM Focșani 2007 a câștigat proba de simplu și pe cea de dublu fete la 12 ani!

Maria Ciubotaru, Iași, 12 octombrie 2016 1Maria Daciana Ciubotaru, sportiva pregătită de profesorul Răzvan Bucuroiu la CSM Focșani 2007,  aMaria Ciubotaru, Tecuci, 12 octombrie 2016 reușit o nouă performană remarcabilă! În Cupa Iașiului – Vergilius – Rodotex, turneu de c ategorie A, din Circuitul Național FR Tenis, care a început sâmbătă, 8 octombrie, Maria a câștigat proba de dublu, apoi pe cea de simplu!
Luni, Maria, împreună cu Bianca Bulat, s-a impus în proba de dublu fete, în finala câștigată în fața perechii Elena Neacșu-Carmen Herea. În semifinale, Maria și Bianca depășiseră cu 6-2, 6-1 pe Daria Mălăescu și Daria Tudor.
Ambele meciuri au avut loc luni, zi în care Maria Daciana Ciubotaru a câștigat și jocul din semifinala de simplu cu Elena Neacșu, cu 6-3, 6-3. Până atunci, Maria trecuse de Thea Maria Nechita din Bacău și Maria Găvănescu, din Iași. Din cauza ploii, finala Cupei nu s-a mai disputat în aer liber la Iași, ci la Tecuci, marți, pe teren acoperit, în balon, conform înțelegerii dintre jucătoare și cu acordul organizatorilor. Sportiva de la CSM Focșani 2007 s-a impus cu 6-2, 6-2 în fața colegei sale de la dublu, Bianca Bulat!
Maria Daciana Ciubotaru a repetat în Cupa Iașiului performanța din vară, de la Constanța, și s-a înscris pe lista scurtă a jucătoarelor care au câștigat cinci titluri în turnee de categoria A în 2016, la grupa de vârstă 12 ani! 
 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn