Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – Maria Ciubotaru, de două ori vicecampioană a României!

maria-20-iunie-2017-5Maria-Daciana Ciubotaru este de două ori vicecampioana României la tenis! Sportiva de la CSMmaria-20-iunie-2017-6 Focșani 2007, antrenată de profesorul Răzvan Bucuroiu, a obținut cea mai mare performanță internă din scurta ei carieră.  La Campionatul Național Individual de vară, concurs început la 12 iunie, la Brăila, Maria a obținut medalia de argint și titlul de vicecampioană a României în proba de simplu după ce a câștigat cinci partide: 6-2, 6-1 cu Anastasia Zelenciuc, de la CSS Slobozia, 6-1, 6-3, cu Corina-Gabriela Fotin, de la Spartacus Brăila, 6-1, 6-0 cu Lavinia Dumitrascu, de la CS Drept Privat Tenski Sports,  7-5, 6-0 cu Bianca Bulat, de la Viva Tenis Club, 7-5, 6-1 cu Daniela Bereanu, de la CSM Reșița. În finală, într-un meci interupt din cauza ploii, Maria a fost întrecută cu 6-3, 2-6, 6-1 de Alexia Lavinia Puiac, de la CS Marc Tenis. Până în finală, Maria nu pierduse nici un set!
În proba de dublu, împreună cu partenera ei obișnuită, Briana-Maria Spătaru de la LPS CSS Pitești, Maria a câștigat pe rând meciurile cu Ilinca Marin, Tenis Club Enache/Ana Mocanu, Tennis School Otopeni, scor, 6-4, 6-3, Anca Sauciuc, Academia de Tenis maria-20-iunie-2017-7Herăstrău/Maria Butușină, CS Sud Arena, maria-20-iunie-2017-2scor, 6-0, 7-6 (2) și Elena Bertea, TC Brăila/Lavinia Găvănescu, CS Arcadia Galați, scor, 6-0, 6-3. Finala de dublu nu s-a mai jucat pentru că partenera Mariei s-a retras din motive medicale. În aceste condiții Maria Ciubotaru a rămas cu medalia de argint și titlul de vicecampioană a României și în proba de dublu.         
Maria Ciubotaru, fata de tenis cu zâmbet mereu cuceritor, cu o evidentă bucurie a jocului, fost catalogată, așa cum spun surse de la fața locului,  drept cea mai tehnică jucătoare a turneului, dar care în finală nu s-a putut adapta la stilul adversarei!
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn