CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Focșănenii au câștigat la Bicaz în primul joc al barajului pentru Liga a III-a!

  • Teiul Poiana Teiului – CSM Focșani 2007 1-2 (0-1)
  • Stadionul din Bicaz, gazon bun, dar alunecos. În prima repriză a burnițat continuu, iar în aproape toată repriza a doua a plouat torențial. 

dsc_0194Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Târcă, Parlac, Beșa, Mihai – Ștefan Lupu (85 Alexandru dsc_0227Duca), Negoescu (70 Valentin Ion), Dorinel Popa, Manu – Pasăre (79 Remus Popa), Predoiu (80 Negoiță).
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma.
În primul joc al dublei de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, CSM Focșani 2007 a câștigat, sâmbătă, 17 iunie pe stadionul Cimentul din Bicaz, cu 2-1(1-0) în fața campioanei județului Neamț, Teiul Poiana Teiului. Oaspeții au avut prima mare ocazie a dsc_0337partidei, dar mingea trimisă cu capul de Manu, din interiorul careului mare, în minutul 5 a trecut puțin peste poarta nemțenilor. În continuare acțiunile pe benzi ale fundașilor și mijlocașilor ca și mingile trimise în adâncime au destabilizat de mai multe ori apărarea Teiului și la una dintre aceste șarje ofensive Cosmin Pasăre a primit mingea pasată excelent de Dorinel Popa în zonă centrală, a sprintat, a driblat portarul și a trimis mingea în poarta goală! 0-1! Până la pauză oaspeții mai puteau înscrie cel puțin încă o dată, însă mingea reluată din careul mic de Ștefan Lupu după incursiunea penetrantă a lui Manu a trecut pe lângă poartă. Partea a doua a meciului a avut o dsc_0201desfășurare diferită! Nemțenii, mai obșinuiți cu terenul, și cu evidentă dorință de a întoarce scorul, au avansat cu toate liniile în jumătatea focșăneană, au presat și au apărut dsc_0368ocaziile la poarta apărată de Lazăr, sâmbătă, excepțional în câteva intervenții. Teiul a egalat în minutul 75 prin nou intratul Severin, care a reluat în plasă, de la 25 metri, la colțul lung, o minge resprinsă de două ori de Lazăr, dar care lovise și bara, revenise în teren și fusese din nou respinsă de apărarea Focșaniului. După golul egalizator, echipa oaspete a urcat în jumătatea gazdelor, iar Remus Popa, la câteva minute de la intrarea în teren, a înscris pentru 2-1 din margine careului mare, un gol meritat, care face din CSM Focșani 2007 favorita barajului! Returul va avea loc la Focșani, pe dsc_0308Milcovul, sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17,30.
Fotbaliștii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au fost încurajați, pe toată perioada jocului, dsc_0413de o galerie de circa o sută de susținători veniți de la Focșani cu microbuze asigurate de CSM Focșani 2007 ori cu autoturisme personale!

Facebook
WhatsApp
Twitter