CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Tenis – Maria Ciubotaru a câştigat „Trofeul George Bucuroiu – CJ Vrancea”

DSCN1702DSCN1736Trofeul George Bucuroiu – Consiliul JudeţeanDSCN1653 Vrancea”, ediţia 2014, s-a încheiat, marţi, la Arena George Bucuroiu din Complexul Milcovul Sud, cu un frumos succes al Mariei Ciubotaru, de la CSM Focşani 2007, care a câştigat proba de simplu la 10 ani! Este singura jucătoare din Focşani care a devenit campioană în această competiţie. Maria, împreună cu prietena şi colega sa de club, Delia Macovei, s-a clasat pe locul al treilea în proba de dublu la 12 ani.Delia, la individual, a concurat la 12 ani şi a încheiat întrecerea pe locul al treilea. Călin Ciubotaru, de la CSM Focşani 2007, s-a clasat pe locul al treilea la individual 12 ani, iar la dublu, în echipă cu Ştefan Lazăr, de la CS Unirea, a terminat pe locul al doilea. Tenismenii de la CSM Focşani 2007 sunt pregătiţi de profesorul Răzvan Bucuroiu.

Premierea a fost făcută cu participarea doamnei Elena DSCN1695DSCN1591DSCN1735Stoica, preşedinta în exerciţiu a Rotary Club Varana Focşani.

Trofeul George Bucuroiu – Consiliul Judeţean Vrancea” a fost organizat de Clubul Sportiv Unirea Focşani, Tenis Club Focşani, Federaţia Română de Tenis, care au avut ca partener principal Rotary-Club Varana, care a sprijinit un program de voluntariat pentru turneu, iar ca sponsor principal, firma Pandora. Ceilalţi parteneri au fost Tricoton junior, Artifex, Restaurantul Corso, Contliv, Primăria Focşani şi DJTS Vrancea, care a oferit medaliile şi diplomele acordate primilor clasaţi la fiecare categorie de concurenţi.

„Parteneri media, ca şi la „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judeţean Varncea”, au fost Adevărul, Atlas TV, Monitorul de Vrancea, Caspro, Sport Vrancean, Vrancea Media, Ziarul de Vrancea.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter