Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – Maria Ciubotaru a câştigat „Trofeul George Bucuroiu – CJ Vrancea”

DSCN1702DSCN1736Trofeul George Bucuroiu – Consiliul JudeţeanDSCN1653 Vrancea”, ediţia 2014, s-a încheiat, marţi, la Arena George Bucuroiu din Complexul Milcovul Sud, cu un frumos succes al Mariei Ciubotaru, de la CSM Focşani 2007, care a câştigat proba de simplu la 10 ani! Este singura jucătoare din Focşani care a devenit campioană în această competiţie. Maria, împreună cu prietena şi colega sa de club, Delia Macovei, s-a clasat pe locul al treilea în proba de dublu la 12 ani.Delia, la individual, a concurat la 12 ani şi a încheiat întrecerea pe locul al treilea. Călin Ciubotaru, de la CSM Focşani 2007, s-a clasat pe locul al treilea la individual 12 ani, iar la dublu, în echipă cu Ştefan Lazăr, de la CS Unirea, a terminat pe locul al doilea. Tenismenii de la CSM Focşani 2007 sunt pregătiţi de profesorul Răzvan Bucuroiu.

Premierea a fost făcută cu participarea doamnei Elena DSCN1695DSCN1591DSCN1735Stoica, preşedinta în exerciţiu a Rotary Club Varana Focşani.

Trofeul George Bucuroiu – Consiliul Judeţean Vrancea” a fost organizat de Clubul Sportiv Unirea Focşani, Tenis Club Focşani, Federaţia Română de Tenis, care au avut ca partener principal Rotary-Club Varana, care a sprijinit un program de voluntariat pentru turneu, iar ca sponsor principal, firma Pandora. Ceilalţi parteneri au fost Tricoton junior, Artifex, Restaurantul Corso, Contliv, Primăria Focşani şi DJTS Vrancea, care a oferit medaliile şi diplomele acordate primilor clasaţi la fiecare categorie de concurenţi.

„Parteneri media, ca şi la „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judeţean Varncea”, au fost Adevărul, Atlas TV, Monitorul de Vrancea, Caspro, Sport Vrancean, Vrancea Media, Ziarul de Vrancea.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn