Urmărește CSM Focșani 2007

Şah – CSM Focşani 2007 – băieţii, aur la 16 ani, fetele, argint la 20 de ani!

  • Ionuţ Matei Acsinte, Cătălin Lucian Pătraşcu şi Cosmin Vasiliu – campioni naţionali!
  •  Elena Adelaida Toma, Bianca Gabriela Banciu, Andreea Simona Toma, vicecampioane naţionale!

  Ionuţ Matei AxintePatrascu la Eforie, 2014Cosmin Vasiliu la Eforie 2014Echipa de băieţi 16 ani a CSM Focşani 2007 a devenit, în premieră, campioana României la şah clasic. La Campionatele naţionale de şah pe echipe, care se desfăşoară la Iaşi, CSM Focşani 2007 a prezentat la clasic, juniori II, U 16 ani o formulă de echipă redutabilă, care pornea cu şanse la o medalie. Ionuţ Matei Acsinte, Cătălin Lucian Pătraşcu şi Cosmin Vasiliu – în ordinea meselor la care au jucat, şi-au atins nivelul de vârf al prestaţiei posibile, s-au impus, după o Sah, 11 sept. 2012 - 2dispută strânsă cu echipa Clubului Central de Şah Bucureşti, şi au reconfirmat calitatea muncii antrenorilor clubului, dar şi a secţiei de şah în ansamblul său! Liderul competiţiei ca rezultate individuale la 16 ani a fost Cosmin Vasiliu, cu procentajul de 100 la sută la masa a treia, Ionuţ Matei Acsinte şi Cătălin Lucian Pătraşcu situându-se pe locurile 3 şi 5, cu acelaşi procentaj -75 la sută.

Fetele care au concurat la tineret, U 20, în formula care s-a consacrat pe plan naţional în multe competiţii: Elena Adelaida Toma, Bianca Gabriela Banciu, Andreea Simona Toma fiind depăşite de echipa Politehnicii Iaşi.

 Fetele din echipa U 12, cu Ioana Avădăni, Ana Maria Banciu şi Alexandra Ioana Banciu la cele trei mese de joc, a ratat la coeficienţi medalia de bronz, pe care au pierdut-o în, practic, ultima etapă!

Mâine începe întrecerea la şah rapid, urmată de cea de la blitz. Pentru şahiştii de la CSM Focşani 2007 vor fi noi prilejuri pentru a se bate la medalii!

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn