CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – Delia Macovei şi Ştefan Lazăr au câştigat „Trofeul George Bucuroiu – Municipiul Focşani”!

DSCN2068Trofeul „Trofeul George Bucuroiu – Municipiul Focşani”, ultima competiţie din Circuitul de tenis „Vrancea TroDSCN2065phy – CJ Vrancea – Municipiul Focşani” s-a încheiat luni, 13 iulie la „Arenele George Bucuroiu” din Complexul sportiv Milcovul Sud. Turneul, la care au participat sportivi de 12 ani, băieţi şi fete, a fost câştigat de sportivi focşăneni. La fete, s-a impus Delia Macovei, de la CSM Focşani 2007, care a dispus în partida care a decis câştigătoarea trofeului, de buzoianca Rebeca Andreea Radu, cu 2-6, 6-1, 7-6 (2). Aşa cum arată şi scorul, a fost o partidă în care Delia revenit după ce în primul set a câştigat doar două game-uri pentru ca setul al treilea să fie foarte echilibrat, fiind decis la tie-break. Tot tie-break-ul a stabilit învingătorul şi în proba băieţilor, DSCN1979în care Ştefan Lazăr, de la Tenis Club Focşani, l-a depăşit cu 7-6 (2) în setul final pe Dimitri Sebastian Tătaru, un stângaci care a întors în setul al treilea de la 1-4, la 5-4 la ghem-uri!

Delia Macovei a mai câştigat jocurile cu Diana Alexandra Alexandru, cu 6-3, 6-0 şi Eva Maria Şoacăte, cu 6-0, 6-0, iar Ştefan Lazăr, pe cele cu Mihai Răzvan Saulea, cu 6-0, 6-3, Costin Denis, cu 6-2, 6-3 şi Flavius Constantin Rău, cu 6-2, 6-2.

În aceeaşi competiţie, Denisa Ganea, de la CSM Focşani 2007 s-a clasat pe locul al treilea în grupa B, iar colegul său de club, Constantin Rău, pe locul 4.

Toţi cei patru sportivi sunt elevii profesorului Răzvan Bucuroiu.

Primii clasaţi au fost primit premii în bani, trofee şi diplome. La festivitatea de premiere a participat, aşa cum s-a întâmplat şi la „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – Municipiul Focşani”, Marius Iorga, viceprimar al Focşaniului, ca reprezentant al Consiliului local şi al Primăriei, sponsorii „Trofeului George Bucuroiu – Municipiul Focşani”,

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter